Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο γάμος στη Βενετία, το τροχαίο που είχε και το θαύμα – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή DOT με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του, για ένα σοβαρό τροχαίο που είχε στο παρελθόν, αλλά και για το θαύμα που έζησε.

«Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχαμε καλεσμένους μόνο 25 άτομα. Τα κανόνιζα όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Η γυναίκα μου είναι βαριά Ηπειρώτισσα. Ήταν δική μου ιδέα ο γάμος στη Βενετία προκειμένου να γλιτώσω το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα μου», ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Το θαύμα που έζησε

«Τον Γενάρη του 2016 ήταν. Ενώ περπατούσαμε στο δρόμο με χτύπησε αυτοκίνητο και με πέταξε 5-6 μέτρα πάνω στις γραμμές. Το μόνο που είχα πάνω μου ήταν μια πληγή στο γόνατό μου, στο σχήμα του σταυρού. Το έβγαλα φωτογραφία. Και δίπλα ήταν η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου (…) Πιστεύω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο που μας προστατεύει και είναι μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.