Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης που πρόσφατα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά και μάλιστα στη μεγάλη οθόνη.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστήσει στην νέα κινηματογραφική ταινία του σπουδαίου, σύγχρονου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν.

Οι δυο τους που έχουν δοκιμάσει την επαγγελματική τους χημεία στην ταινία «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», την πιο πολυσυζητημένη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη πρόκειται να συναντηθούν εκ νέου στα κινηματογραφικά στούντιο αρχές Απριλίου.

Ο Γιάννης Οικονομίδης ετοιμάζει τη νέα του ταινία με τίτλο «Σπασμένη φλέβα», τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν τον άλλο μήνα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και μάλιστα θα υποδυθεί τον πατέρα του ηθοποιού Γιάννη Νιάρρου.

Η Ιωάννα Κολιοπούλου θα παίζει επίσης στην ταινία και θα έχει τον ρόλο της γυναίκας του Γιάννη Νιάρρου.

Γιάννης Νιάρρος και Ιωνάννα Κολιοπουλου έχουν συνεργαστεί με τον Γιάννη Οικονομίδη στο παρελθόν και μάλιστα πρωταγωνιστούσαν στο πρώτο θεατρικό έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη στο «Στέλλα κοιμήσου» που χαρακτηρίστηκε μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών στο Εθνικό Θέατρο.

Η Ιωάννα Κολιοπούλου μάλιστα για την ερμηνεία της στην παράσταση κέρδισε εκείνη τη χρονιά το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη.

Για τη «Σπασμένη φλέβα» δεν έχουν διαρρεύσει άλλες πληροφορίες για το cast μέχρι στιγμής.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό του Γιάννη Οικονομίδη την περιμένει πως και πως στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ