Βασιλιάς Κάρολος: Καλωσόρισε πίσω τον «άσωτο υιό» της οικογένειας

Η βρετανική βασιλική οικογένεια προσπαθούσε για χρόνια να κρατήσει τα οικογενειακά της προβλήματα μακριά από το φως της δημοσιότητας. Εξάλλου ο γάμος και το διαζύγιο του Βασιλιά Καρόλου, τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας, με την Νταϊάνα, καθώς και αργότερα ο θάνατος της δημοφιλούς Πριγκίπισσας απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί δεκαετίες μετά τον κόσμο.

Όμως τα τελευταία χρόνια η όλη προσπάθεια της βασιλικής οικογένειας κατέρρευσε. Η φημολογούμενη εμπλοκή του Πρίγκιπα Άντριου στην υπόθεση του Τζέφρυ Επστάιν, είναι μία από τις υποθέσεις που ανέδειξαν τα προβλήματα που υπάρχουν εντός του παλατιού.

Ο Πρίγκιπας Άντριου αφού η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας “εκδιώχθηκε” από την βασιλική οικογένεια και μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Βασιλιάς Κάρολος προσπαθούσε να τον “ξεσπιτώσει” από την βασιλική κατοικία στην οποία και μένει.

Τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six ο άλλοτε αποδιοπομπαίος τράγος της οικογένειας φαίνεται πως είναι ξανά καλοδεχούμενος. Ο Βασιλιάς Κάρολος φέρεται να κάλεσε τον αδελφό του στην Σκωτία, μαζί και με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκεί όπου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φωτογραφήθηκε να οδηγεί τον Άντριου σε μια λειτουργία στην εκκλησία την Κυριακή (27/8).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

 

«Ο Άντριου δεν θα έχει ποτέ τον ίδιο ρόλο μέσα στην οικογένεια. Δεν είναι πλέον και ποτέ δεν θα είναι εργαζόμενος μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αυτό είναι ξεκάθαρο», είπε μια πηγή που χαρακτηρίζεται ως φίλος του Βασιλιά στο Daily Beast Monday. «Αλλά είναι μέλος της οικογένειας. Είναι αδελφός του Βασιλιά. Δεν έχει κριθεί ένοχος για κανένα έγκλημα και νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι ο Βασιλιάς ξεκαθαρίζει ότι δεν θα γυρίσει την πλάτη στον αδελφό του».

Ο Πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος έχει αποτραβηχθεί από τότε που η μητέρα του, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, του αφαίρεσε τους βασιλικούς και στρατιωτικούς του τίτλους πέρυσι, φωτογραφήθηκε να φθάνει στο Κάστρο Balmoral με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Πριγκίπισσα Κέιτ το Σαββατοκύριακο.

Παρόλο που ο Βασιλιάς Κάρολος φημολογείται ότι πρωτοστάτησε στην εκδίωξη του αδελφού του από τον στενό κύκλο των βασιλικών μελών, φαίνεται να έχει αλλάξει στάση.

Ο βασιλικός ιστορικός Andrew Lownie σημείωσε ότι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Ουίλιαμ έπαιξε ρόλο στην επιστροφή του θείου του επειδή η σχέση τους «ποτέ δεν ήταν καλή».

«Η οικογένεια χρησιμοποιεί πολύ τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας για να τους βγάλει από τα προβλήματα τον τελευταίο καιρό, και για άλλη μια φορά, κάνουν τη δύσκολη δουλειά, διορθώνοντας προβλήματα που δεν δημιούργησαν», είπε ο Lownie στο Daily Beast.

«Αυτό ήταν ξεκάθαρα πολύ σημαντικό και το γεγονός πως ο Ουίλιαμ έπρεπε να παραμερίσει τις αντιρρήσεις του, για να συμφωνήσει να είναι μαζί του σε ένα αυτοκίνητο, ενώ ήξεραν πως επρόκειτο να φωτογραφηθούν ήταν μια εξαιρετική εξέλιξη», συνέχισε ο βιογράφος. «Μέχρι τώρα, η οικογένεια προσπαθούσε να αποστασιοποιηθεί από τον Άντριου, αλλά αυτό που έγινε την Κυριακή υποδηλώνει ότι υπήρξε αλλαγή στρατηγικής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ