Βαρθαλίτης: Στο σπίτι κυκλοφορώ πάντα γυμνός – BINTEO

Για τη συνήθειά του να κυκλοφορεί γυμνός σπίτι του αλλά και για την ερωτική του ζωή μίλησε “Στη Φωλιά των Κου Κου” ο νικητής του εφετινού MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης. Όπως είπε μετά την κατάκτηση του επάθλου: “Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το αδιανόητο. Αγχώνομαι να πάρω τις αποφάσεις που είναι κατάλληλες για εμένα. Να κοιτάξω μακροπρόθεσμα δεν ήρθα εδώ να με ξεχάσουν σε δυο τρεις μήνες, να μετανιώνω για κάτι που έχω κάνει . Ο βασικότερος στόχος μου είναι να κάνω ένα μαγαζί που θα έρχεται ο κόσμος και σε συνέχεια να κάνω μια εκπομπή και το κανάλι μου στο youtube. Βλέπω τρομερά μηνύματα, προσπαθώ να απαντήσω σε όλα,γελάω, απορώ, αρέσει αυτό το πράγμα; Το πιο αστείο μήνυμα είναι ότι όλο αυτό να είναι πιάτο που να έχει πάνω φαγητό. Αηδιάζω εγώ που είμαι ο εαυτός μου” γέλασε ο νικητής του reality μαγειρικής.

“Εγώ στο σπίτι μου κυκλοφορώ πάντα γυμνός. Φοράω ελάχιστα, ανοίγω το air condition, υπολογιστή όλη μέρα, κινητό όλη μέρα. Δουλειά. Όποτε μπορώ είμαι γυμνός, κάνω μπάνιο, βγαίνω, σπίτι μου είμαι, κάνω ό,τι γουστάρω. Έχεις κάνει ποτέ γυμνός και να ακουμπάει laptop στα πόδια;”.

Για την ερωτική του ζωή είπε: “Συνήθως μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες γιατί έχουμε λίγο καλύτερη επικοινωνία… Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα σε σχέση μου μπορεί να ήταν και 10 χρόνια, ήμουν 22 στα 23… Η μεγαλύτερη μου σχέση διήρκεσε 1,5 χρόνο”.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ