Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Η φωνή του “Shopping Star” κάνει την πρώτη solo stand up comedy παράσταση

Ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας της εκπομπής “Shopping Star” οφείλεται στο απολαυστικό σχόλιο της φωνής που συνοδεύει την εικόνα όσων διαδραματίζονται.

Νάντια Ρηγάτου

Ο ευφυέστατος Βαγγέλης  Χαρισόπουλος, στον οποίο ανήκει και η φωνή αλλά και το μοναδικό σχόλιο που ακούμε σε κάθε εκπομπή έχει δώσει το δικό του στίγμα όλα αυτα τα 8 χρόνια χωρίς καν να φαίνεται. Τώρα ήρθε η ώρα να φανεί και μάλιστα μόνος του αφού την 1 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του solo stand up comedy παράσταση με τίτλο “Ποσο χρόνο έχω;”

Λίγα λόγια για το “Πόσο χρόνο έχω”

Μετά από 25 χρόνια εξορίας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και 1300 μαραθώνιους shopping, η «φωνή» της τηλεοπτικής επιτυχίας Shopping Star, που δυστυχώς έχει και πρόσωπο, παρουσιάζει την πρώτη του solo stand up comedy παράσταση, με τίτλο «Πόσο χρόνο έχω;»

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου , ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του Arch, εξαπολύοντας μια επίθεση γέλιου και αυτοσαρκαστικού χιούμορ.

Μια παράσταση που θα σας κάνει να αγαπήσετε επιτέλους τους φαλακρούς, και να βρείτε τρόπους να ξεχάσετε τους πρώην.

Επίσης εγείρει σημαντικά φιλοσοφικά ερωτήματα όπως: «Ποιοι κάνουν τατουάζ με λατινικά;» και σας εξηγεί πως παραγγέλνεις σε σαλονικιώτικο γυράδικο, και γιατί είναι μάταιο να βγαίνεις τα βράδια. Ή τα απογεύματα. Ή και γενικώς.

Πληροφορίες:

Έναρξη: 21:30

Διάρκεια: 70′ λεπτά – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Τόπος: Arch Club-Live Stage, Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ