Βάνα Μπάρμπα: Η καταγγελία για την γυναίκα που την παρενοχλεί – “Φοβάμαι μην μου κάνει κακό”

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” μίλησε η Βάνα Μπάρμπα για την γυναίκα που, όπως καταγγέλλει, εδώ και αρκετά χρόνια παρενοχλεί την ίδια και την οικογένειά της. 

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός είχε κάνει μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, λέγοντας πως ήδη έχει κινηθεί νομικά εναντίον της.

“Καλημέρα σε όλους. ..με χαμόγελο και αγάπη. Όλα περνούν. Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια …με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά… μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον…Πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας κ. Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε.. από ανθρώπους ψυχικά άρρωστους…

Υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σ. Χ. Έτσι λέει… Έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μήνυση.. Δέχομαι 200 τηλέφωνα την ημέρα, παρενόχληση και στο παιδί μου. Ενώ τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω  άλλο, παρακαλώ. Να δικαστεί πριν κάνει κακό σε μένα ή περισσότερα στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι. Το πήγα αστυνομία ..είχε βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους, αμέσως αστυνομία”, έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

“Φοβήθηκα πολύ. Αυτό είναι βιασμός. Το πράγμα έφτασε σε ένα όριο. Δεν μπορώ να ανοίξω το τηλέφωνό μου. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τη συγχωρέσω, έφτασε μέχρι και στο σημείο να πάρει τον πατέρα και το παιδί μου. Έμαθα ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει μπει και στο Δρομοκαΐτειο. Θα πάω στον εισαγγελέα τη Δευτέρα, θα καταθέσω ξανά ασφαλιστικά. Με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου λέει “βοήθησέ με δεν θα σε ενοχλήσω”. Δεν έχω άλλο περιθώριο. Ήρθε στη Γλυφάδα, φώναξα την αστυνομία, την έπιασαν και είπε ότι θα το συνεχίσει. Δεν αντέχω πλέον. Αρχίζω και φοβάμαι μην μου κάνει κακό. Αυτό το κορίτσι, η Κορακάκη με ενέπνευσε. Δεν μπορώ να την συγχωρέσω και δεν μπορώ να το σταματήσω” είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στον ALPHA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ