Βάλια Ψωμιάδη – Άγγελος Ανδριόπουλος: Έρωτας… διαρκείας

Ο ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και της σειράς «Άγιος Παΐσιος» Άγγελος Ανδριόπουλος και η εικαστικός και σκηνογράφος Βάλια Ψωμιάδη μοιράζονται το ίδιο πάθος για δημιουργία, το ίδιο σπίτι και τέσσερα χρόνια κοινής ευτυχισμένης πορείας.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Ο έρωτας είναι σαν την τέχνη. Σε μια και μοναδική στιγμή ο άνθρωπος έχει το συναίσθημα ότι όλα τα έχει καταλάβει, ότι μπορεί να ξεπεράσει τα όριά του», έχει πει ο Ρώσος σκηνοθέτης Κονσταντίν Στανισλάφσκι. Κι αυτό μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα σε ένα ζευγάρι καλλιτεχνών όπως ο ηθοποιός Άγγελος Ανδριόπουλος και η σκηνογράφος Βάλια Ψωμιάδη. Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι, που έχουν επιλέξει να μην προτάσσουν στη δημόσια σφαίρα την προσωπική τους ζωή. Είναι μαζί για περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα εξαιρετικά καλόγουστο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν σε κοινούς καλλιτεχνικούς κύκλους, ενώ έχουν και κοινό τόπο καταγωγής. Και οι δύο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Πάτρα και από εκεί ξεκίνησαν, περίπου στα 20 χρόνια τους, να κάνουν τα καλλιτεχνικά όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο ποτάμι», στη σειρά «Έξαψη» και πρόσφατα μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», όπου ενσαρκώνει τον δικηγόρο Αλέξη Ρωστανδή. Παράλληλα, φέτος παίζει και στο σίριαλ «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», όπου υποδύεται έναν άνδρα που αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς από την Καππαδοκία προς την Ελλάδα.

Ο Άγγελος και η Βάλια γνωρίστηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και ο έρωτάς τους δεν άργησε να εκδηλωθεί. Και οι δύο είναι ταλαντούχοι και αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η δίψα για δημιουργία. Όπως είναι φυσικό, τη διακόσμηση του σπιτιού τους έχει αναλάβει η Βάλια.

Η όμορφη εικαστικός και σκηνογράφος έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό της αδελφό, Λύσανδρο, κάτι που καταλαβαίνει εύκολα όποιος επισκεφθεί τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Από την άλλη, οι αναρτήσεις του Άγγελου για τη σύντροφό του είναι πάντοτε πολύ τρυφερές και, παρόλο που είναι αρκετό καιρό μαζί και συγκατοικούν, ο έρωτάς τους διατηρείται ακόμη φρέσκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ