Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στις ροζ ταινίες και έβαλε “φωτιά” στο Instagram

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου και έχει ενθουσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους παρουσιάζοντας δείγμα της δουλειάς της στο λογαριασμό της στο Instagram. Επιπλέον, στο Onlyfans χρειάζεται κάποιος να πληρώσει 19 δολάρια τον μήνα για να παρακολουθήσει το κανάλι της.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου με σκηνές από το νέο της βίντεο ερωτικού περιεχομένου, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 50.000 views στο Instagram και εκατοντάδες σχόλια και μηνύματα.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ποιος της πρόσφερε 3.500 για ένα Σαββατοκύριακο

Μάλιστα σε ένα από αυτά κάποιος της προσφέρει 3.500 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο στην Πάρο. Η ίδια η Τζούλια αναγκάστηκε να επανέλθει με μία οργισμένη ανάρτηση στην οποία ζήτησε να μην της στέλνουν προσωπικά μηνύματα και έδειξε ένα από αυτά.

“Τζούλια καλησπέρα. Καταρχάς συγχαρητήρια για αυτά που έγραψες, γράψ’ τους όλους και όλες που σε ζηλεύουν. Κατά δεύτερον, σου έχω μία πρόταση για 3.500 ευρώ για ένα σουκού στο εξοχικό μου στην Πάρο. Διαμονή στη βίλα και όλα πληρωμένα. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου κάποια στοιχεία επικοινωνίας και λογαριασμό για κατάθεση προκαταβολής” αναφέρει το μήνυμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ