Τζορτζ Κλούνεϊ: Στο πλευρό των κατοίκων μετά τις πλημμύρες – Ζημιές και στη βίλα του στη λίμνη Κόμο

Η βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ιταλία υπέστη ζημιές λόγω των πλημμυρών στη λίμνη Κόμο. Οι δρόμοι της περιοχής έγιναν ποτάμια και τα φερτά υλικά μπλόκαραν την μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ έμενε στη Villa Oleandra, μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ και τα δίδυμα παιδιά τους, Έλα και Αλεξάντερ. Η περιοχή “χτυπήθηκε” από την κακοκαιρία, καθώς όπως αναφέρει η dailymail έβρεχε ασταμάτητα για τρεις ημέρες.

Οι πλημμύρες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι αρχές έπρεπε να διασώσουν 60 κατοίκους. Λάσπη, ξύλα, συντρίμμια κατέληξαν στις αυλές των σπιτιών. Τα υλικά έφτασαν μέχρι το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στη βίλα του Κλούνεϊ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων, βοηθώντας στο καθάρισμα στο Laglio χθες. Συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Roberto Pozzi. “Είναι χειρότερα από όσο νόμιζα στην αρχή” δήλωσε στο κανάλι TG1, μιλώντας στα αγγλικά. Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη που δεν γνωρίζει ιταλικά. “Στο Cernobbio η κατάσταση είναι σοβαρή. Μίλησα με τον δήμαρχο. Πρέπει να γίνουν πολλά και θα χρειαστούν εκατομμύρια δολάρια για τις ζημιές, αλλά η πόλη είναι δυνατή. Θα επιστρέψει καλύτερη από πριν” περιέγραψε ο Κλούνεϊ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ