Τζορτζ Κλούνεϊ: Πωλητήριο στην βίλα του στη λίμνη Κόμο

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Κλούνεϊ λένε arrivederci στη διάσημη βίλα τους στη λίμνη Κόμο στη Βόρεια Ιταλία. Πηγή κοντά στον σταρ του Χόλιγουντ είπε στην Page Six ότι το έχει βάλει προς πώληση για 100 εκατομμύρια ευρώ.

Οι φήμες ότι ο Κλούνεϊ πουλούσε το ακίνητο στη λίμνη Κόμο υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι ψίθυροι για την πώληση χρονολογούνται από το 2010 , όταν σε δημοσιεύματα αναφερόταν ότι ο γοητευτικός ηθοποιός σκέφτεται να πουλήσει λόγω της προσοχής των παπαράτσι που τράβηξε στην περιοχή.

Στη συνέχεια, οι ίδιες φήμες εμφανίστηκαν ξανά το 2015, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον γάμο του με την λαμπερή δικηγόρο. «Ο Τζορτζ αγαπά την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά έχει επίγνωση της προσοχής που τραβάει όταν βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει, και θα αγόραζε ένα άλλο, λιγότερο προσβάσιμο ακίνητο σε άλλη περιοχή της Ιταλίας», ανέφερε μια πηγή εκείνη την εποχή.

Κλούνεϊ Λίμνη Κόμο
Φωτογραφία: Associated Press

Κλούνεϊ Λίμνη Κόμο

Οι Clooney αγόρασαν το εκπληκτικό κτήμα Domaine du Canadel στην περιοχή της Προβηγκίας της Γαλλίας το 2021 και οι πληροφορίες τονίζουν πως η Αμάλ προτιμά να μείνει εκεί.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ που οι ντόπιοι έχουν περιγράψει ως «τον δήμαρχο της λίμνης» έχει βοηθήσει την πόλη όποτε χρειάστηκε, όπως στις πρόσφατες πλημμύρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε το ακίνητο από την οικογένεια Heinz για 10 εκατομμύρια δολάρια το 2002 – που σημαίνει ότι θα έχει ένα αρκετά καθαρό κέρδος αν πάρει κάτι κοντά στη ζητούμενη τιμή.

Εν τω μεταξύ, ο Τζορτζ και η Αμάλ φαίνεται ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ιδιοκτησία ενώ έχουν τα κλειδιά. Το καλοκαίρι τους είδαν σε πολλά εστιατόρια της περιοχής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ