Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση 35 εκατ. δολαρίων για δουλειά… μιας ημέρας

Αστρονομική αμοιβή προσέφερε αεροπορική εταιρεία στον Τζορτζ Κλούνεϊ προκειμένου αυτός να πρωταγωνιστήσει στη διαφήμισή της, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Σε συνέντευξή του στον Guardian ο Κλούνεϊ παραδέχθηκε ότι πλέον έχει αρκετά χρήματα ώστε να είναι επιλεκτικός στις επαγγελματικές προτάσεις που αποδέχεται. Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε ότι απέρριψε αμοιβή ύψους 35 εκατ. δολαρίων για τη δουλειά μιας ημέρας.

“Μου προσέφεραν 35 εκατ. δολάρια για τη δουλειά μίας ημέρας. Ήταν διαφημιστικό για μία αεροπορική εταιρεία. Αλλά συζήτησα με την Αμάλ (δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων) σχετικά και αποφασίσαμε ότι δεν άξιζε. Η εταιρεία σχετίζεται με μία χώρα που αν και είναι σύμμαχός μας, αρκετές φορές αμφισβητείται. Και έτσι σκέφτηκα πως αν μου στερεί τον ύπνο έστω και ένα λεπτό δεν αξίζει να το κάνω” υπογράμμισε ο σταρ.

Να θυμίσουμε ότι άλλοι πασίγνωστοι σταρ όπως ο Μόργκαν Φρίμαν, ο Μπεν Άφλεκ, ο Κέβιν Κόστνερ, η Tζένιφερ Άνιστον, η Nικόλ Κίντμαν και άλλοι έχουν πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά αεροπορικών εταιρειών όπως η Turkish Airlines, η Emirates και η Etihad Airways.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ