Τζορτζ Κλούνεϊ: Μαθαίνει στα παιδιά του να κάνουν φάρσες – Η… σοκολάτα στις πάνες – ΦΩΤΟ

Γνωστός για τις πλάκες και τις φάρσες που κάνει σε φίλους του είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και με τις δικές του… αρχές μεγαλώνει και τα τρίχρονα δίδυμά του Έλα και Αλεξάντερ. Ο σουπερστάρ του Χόλιγουντ, σε συνέντευξή του στο People, εξομολογήθηκε ότι μεγαλώνει τα παιδιά του μαθαίνοντάς τους να κάνουν φάρσες ενώ τονίζει ότι αυτά είναι που τον κρατούν νέο.

“Και τα δύο έχουν μάθει να κάνουν φάρσες, που είναι πολύ διασκεδαστικό” είπε ο σταρ που κοσμεί το εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας καθώς χρίστηκε ως ένας από τους ανθρώπους του έτους.

Και ποια είναι η αγαπημένη οικογενειακή τους πλάκα; Απαντά χαμογελώντας: η νουτέλα στην πάνα τους. “Έχουμε συνεργαστεί και βάζουμε νουτέλα στην πάνα τους και μετά την τρώμε. Όποτε ένας ξένος είναι κοντά θα έρθουν κρατώντας την πάνα τους. Μου λένε “μπαμπά, κοίτα μια βρώμικη πάνα!”. Κι εγώ λέω “εντάξει, θα το φροντίσω” και μετά τρώνε τη νουτέλα από την πάνα” αποκαλύπτει τη “βρώμικη” φάρσα που βρίσκουν οικογενειακώς ξεκαρδιστική. Παραδέχεται ότι η πατρότητα ήρθε πολύ αργά για εκείνον. “Κοίτα, είμαι μεγάλος. Έχω δύο τρίχρονα και είμαι 59 χρονών” υπογραμμίζει αλλά εκφράζει την ευγνωμοσύνη του λέγοντας ότι τα παιδιά του είναι που τον κρατούν νέο. Περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου με την οικογένειά του λόγω κορονοϊού απολαμβάνοντας τις μικρές μεγάλες τους στιγμές.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.