Τζόνι Ντεπ: Η αδελφή της Άμπερ Χερντ αστειευόταν μαζί του ότι έπρεπε να τη χτυπήσει

Ως μάρτυρας της Άμπερ Χερντ κατά του Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο η αδελφή της ηθοποιού, Γουίτνεϊ Ενρίκεζ.

Όπως δήλωσε η αδελφή της Χερντ, λειτουργούσε ως “σύμβουλος γάμου” ανάμεσα στην αδελφή της και τον Τζόνι Ντεπ ενώ παραδέχεται ότι είχε αστειευτεί μέσω γραπτών μηνυμάτων μαζί του, ότι ο Χολιγουντιανός σταρ θα έπρεπε να είχε χτυπήσει την Άμπερ. Σύμφωνα με τη Γουίτνεϊ Ενρίκεζ, στη διάρκεια του ταραχώδους γάμου του ζευγαριού συχνά έκανε τον σύμβουλο γάμου προσπαθώντας να επιλύσει τις διαφορές μεταξύ του και γι’ αυτό ο Ντεπ και η Χερντ της είχαν δώσει αυτό το παρατσούκλι.

Επίσης, σημείωσε ότι μετανιώνει πλέον που είχε αστειευτεί με τον Ντεπ ότι θα έπρεπε να χτυπήσει την Άμπερ Χερντ, το 2013. “Τώρα που ξέρω όσα ξέρω, το μετανιώνω” είπε η Ενρίκεζ.

Παραδέχθηκε επίσης ότι παρότρυνε την αδελφή της και τον Τζόνι Ντεπ να παραμείνουν παντρεμένοι παρά το γεγονός ότι πίστευε πως ο σταρ κακοποιούσε την αδελφή της.

Μία από τους δικηγόρους του Ντεπ, η Ρεμπέκα Λεκάροζ, παρουσίασε στο δικαστήριο ένα γραπτό μήνυμα που η Ενρίκεζ έστειλε στο ζευγάρι, ότι η σχέση τους μπορούσε ακόμη να σωθεί τον Οκτώβριο του 2015. “Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ και θα έμενα έξω από αυτό αν πίστευα ότι έχετε περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή” έγραφε η αδελφή της Χερντ, η οποία είχε στείλει το μήνυμα παρά το γεγονός ότι κατέθεσε πως υποψιαζόταν ότι τους προηγούμενους μήνες ο Ντεπ κακοποιούσε την αδελφή της. Πρόσθεσε ότι υπήρξε μόνο μία περίπτωση όπου είδε τον Ντεπ να χτυπά την αδελφή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ