Τζόνι Ντεπ: Ερωτευμένος με τη δικηγόρο του; – Οργιάζουν οι θαυμαστές του

Ειδύλλιο φέρεται να γεννήθηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και μία από τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεσή του κατά της Άμπερ Χερντ.

Ενώ εκδικάζεται η αγωγή δυσφήμησης του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, οι θαυμαστές του επιμένουν ότι ο Χολιγουντιανός σταρ είναι σε σχέση με την εντυπωσιακή δικηγόρο του Καμίλ Βάσκεζ. Μάλιστα, οι θαυμαστές του σταρ στο TikTok δημιούργησαν διάφορα βίντεο όπου υποστηρίζουν τη θεωρία τους ότι ο Τζόνι και η Βάσκεζ έχουν σχέση.

@camillevasquez her smile 😍❤️ #camillevasquez #johnnydepp #amberheard #trial #fyp #fypシ ♬ Cool for the Summer – Sped Up (Nightcore) – Demi Lovato & Speed Radio

Τα βίντεο του TikTok που δημιουργούνται βάσει της θεωρίας ότι ο Τζόνι και η Καμίλ είναι ζευγάρι, πηγάζουν από τη γλώσσα του σώματος του ζευγαριού. Σε ένα βίντεο απεικονίζεται ο σταρ κα ιη δικηγόρος να ανταλλάσσουν ένα γλυκό χαμόγελο ενώ βγαίνουν από τη δικαστική αίθουσα, ενώ σε άλλο, η δικηγόρος αποχαιρετά τον Τζόνι καθώς αυτός φεύγει από το δικαστήριο. Οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα νεύμα, με τους χρήστες του TikTok να εικάζουν ότι ήταν αντί αγκαλιάς.

@itsairali #johnnydeppisinnocent #johnnydepp #johnnydepptiktok #johnnyandcamille #johnnydeppvsamberheard #johnnydepptrial2022 ♬ Fall in Love With You – Montell Fish

@jfjohnnydepp_ Me encantan 🥰❤️ #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #johnny #depp #fyp ♬ Locked out of Heaven – Bruno Mars

Παρά τις φήμες και τις θεωρίες, πηγή προσκείμενη στην Καμίλ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν είναι σε σχέση και όλες οι φήμες είναι… φήμες. Σ’ αυτό επιμένει και το ΤΜΖ, που επικαλείται πηγή η οποία σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι για τη νομική ομάδα του Ντεπ η υπόθεση είναι η δουλειά της, ο ηθοποιός και η δικηγόρος ανέπτυξαν μια πιο προσωπική σχέση.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως παρ’ όλο που φωτογραφίζονται να ανταλλάσσουν χαμόγελα και νεύματα, η Βάσκεζ απολαμβάνει την αίσθηση του χιούμορ του Ντεπ και πως τη δεδομένη στιγμή είναι σε σχέση με άλλον άνδρα.

@jennie_from_the_block_ #johnnydepp #flirts with his #attorney #haha #funnyvideo #busted #caughtoncamera #johnnydeppattorney #johnnydepplawyer #johnnydeppedit #johnnydeppisinnocent #johnnydeppcourt #johnny_depp #johnnydepp? #johnnydeppcosplay #pitatesofthecaribbean #captain #captainjack #captainjacksparrow #justiceforjohnnydepp #attorneysoftiktok #johnnydepptrial #anberheardtrial #amberheard #alejandroromero #buttons #court #trial #defamation #lawyers #fyp #fypcanada #fypaustralia #fypeurope #foryou #foryoupage ♬ Buttons Remix – Showmusik Sounds

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ