Τζιν σορτς: Ποια γραμμή να επιλέξετε ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Το τζιν shorts αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα items της καλοκαιρινής περιόδου και όχι άδικα. Ταιριάζει στην κυριολεξία με τα πάντα και είναι άνετο και ιδανικό για πρωί και βράδυ.

Ωστόσο, θέλει προσοχή για να διαλέξουμε το πιο σωστό σορτσάκι ανάλογα με τον σωματότυπό μας. Το ένα και μοναδικό που θα μας αναδεικνύει και θα μας κολακεύει, αγκαλιάζοντας τη σιλουέτα μας. Ανάμεσα στις τόσες επιλογές λοιπόν, πως θα ανακαλύψουμε το ιδανικό denim shorts;

Το καυτό και χαμηλόμεσο

Μια ιδιαίτερη γραμμή που η αλήθεια είναι ότι δεν κολακεύει πολλές σιλουέτες. Ωστόσο, επειδή η μόδα των 00s και της χαμηλής μέσης έχει επιστρέψει μπορείτε να το επιλέξετε αν έχετε μια λεπτή φιγούρα με μακριά πόδια. Διαφορετικά, προσπαθήστε να το αποφύγετε, καθώς θα κάνει το σώμα να δείχνει πιο κοντό και άκομψο.

@xeniaadonts

Το mom fit τζιν

Ένα κλασικό κομμάτι των 90s που τονίζει τη μέση και αναδεικνύει τα πόδια. Σιλουέτες σε μορφή κλεψύδρας με στενή μέση μπορούν κάλλιστα να επιλέξουν το συγκεκριμένο ενώ, τα πιο ίσια σώματα που θυμίζουν το γράμμα “Η” μπορούν να το φορέσουν για να δημιουργήσουν μέση. Γενικά, το mom fit τζιν σορτς θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια, γιατί εφαρμόζει σε πολλά σώματα.

@alexandrapereira

Η ψηλόμεση βερμούδα

Θέλετε να δημιουργήσετε μέση; Θέλετε να κολακέψετε τα πόδια σας; Η τζιν βερμούδα αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή για κομψές εμφανίσεις και ταιριάζει άψογα σε ψηλές γυναίκες, σε σώματα «αχλάδια», και γενικά σε πιο στενόμακρες σιλουέτες.

@juliesf

Το paperbag σορτς

Τέλος, ένα shorts που αναδείχτηκε τα τελευταία χρόνια. Με πιο loose γραμμή και εφαρμογή που δεν κολλάει στα πόδια, το paperbag τζιν έχει την ικανότητα να αναδεικνύει τις περισσότερες σιλουέτες. Εμείς το προτιμούμε στην ψηλόμεση εκδοχή του, αν και η χαμηλή μέση κυκλοφορεί αρκετά τελευταία. Όπως και να έχει, επιλέξτε πιο χυτές γραμμές και όχι στενά σορτς που ζεσταίνουν το σώμα. Καύσωνας έρχεται και δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά!

@tamara
Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ