Τζιμπρίλ Σισέ: Τα πάντα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου

Τζιμπρίλ Σισέ: Τα πάντα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου

“Για μένα ένας άντρας δεν έχει λόγο ύπαρκης χωρίς μια γυναίκα δίπλα του. Τα πάντα στη ζωή μου όμως είναι τα παιδιά μου” σχολίασε σε συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ και συμπλήρωσε: “Είμαι ένας απόλυτα φυσιολογικός μπαμπάς”. 

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του περιοδικού “Hello!” αν έχει μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο, ο ποδοσφαιριστής απάντησε: “Ναι! Πρώτα απ΄ όλα έχω μια υπέρχοη σχέση με την μητέρα μου, στην οποία έχω τεράστια αδυναμία και δεν το κρύβω. Η κόρη μου, από την άλλη, που μπαίνει τώρα σιγά σιγά στην εφηβεία είναι η “μικρή μου πριγκίπισσα”. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί κατάλαβα αρκετά μικρός ότι για να είμαι καλά, χρειάζομται τις γυναίκες στη ζωή μου. Χωρίς εκείνες, είμαι μισός άνθρωπος”.

 

‘Οσο για τα τατουάζ, ο Τζιμπρίλ Σισέ σχολίασε: “Σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω τατουάζ. Εάν κάνεις ένα, είναι πολύ δύσκολο μετά να σταματήσεις. Συμβουλεύω τον κόσμο εάν δεν είναι έτοιμοι να γεμίσουν από τατουάζ, να μην ξεκινήσουν να το κάνουν”.

Τέλος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε για τον Παναθηναϊκό: “Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα έζησα με τον Παναθηναϊκό τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα και την αγάπη που πήρα από τους φιλάθλους του”.

Πηγή: Hello!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ