Τζέρεμι Ρένερ: Αποκάλυψε πως έχει δοκιμάσει «κάθε τύπο θεραπείας» από το ατύχημά του

Πριν από 10 μήνες ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος και έχει υποδυθεί τον υπερήρωα της Marvel, Hawkeye, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα που διέθετε.

Ο ηθοποιός κατάφερε να επιβιώσει από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε και μπόρεσε να ξανασταθεί στα πόδια του και να περπατήσει. Σε μια νέα ανάρτηση που έκανε στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram πριν από λίγες ώρες, ο Ρένερ αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει «κάθε τύπο θεραπείας» τους τελευταίους 10 μήνες.

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα. Τα τραύματά του περιελάμβαναν οκτώ σπασμένα πλευρά, σπασμένο δεξί γόνατο και αστράγαλο, σπασμένη κνήμη του αριστερού ποδιού, σπασμένο αριστερό αστράγαλο, σπασμένη δεξιά κλείδα, σπασμένο δεξιό ώμο και άλλα.

«Εξερευνώ ΚΑΘΕ τύπο θεραπείας από τις 14 Ιανουαρίου», έγραψε ο Ρένερ στο Instagram. «Καθημερινά, αμέτρητες ώρες φυσικοθεραπείας, ενέσεις πεπτιδίων, ενδοφλέβιες ενέσεις, βλαστοκύτταρα και εξωσώματα, θεραπεία με κόκκινο φως/IR, θεραπείες σε υπερβαρικό θάλαμο οξυγόνου, κρύα μπάνια και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται».

«Αλλά η μεγαλύτερη θεραπεία μου ήταν το μυαλό μου και η θέληση να είμαι εδώ και να πιεστώ για να ανακάμψω και να γίνω καλύτερα», πρόσθεσε ο Ρένερ. «Νιώθω ότι είναι καθήκον μου να το κάνω. Όχι για να σπαταλήσω τη ζωή μου επειδή επέζησα, αλλά για να ανταποδώσω στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη να αντέξω. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε ο ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ