Τζέραρντ Μπάτλερ: Έτριψε οξύ στο πρόσωπό του – «Ένιωθα ότι καιγόμουν ζωντανός»

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ έτριψε κατά λάθος φωσφορικό οξύ στα μάτια του ενώ γύριζε την επερχόμενη ταινία δράσης του «Plane», λέγοντας ότι η εμπειρία ήταν τρομακτική και ένιωθε σαν να «καιγόταν ζωντανός».

Η μήνυση των 10 εκατ. δολαρίων από τον Τζέραρντ Μπάτλερ για την ταινία “Ο Όλυμπος έπεσε”

Ο 53χρονος έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Late Night With Seth Meyers» την Τετάρτη, λέγοντας ότι το ατύχημα συνέβη καθώς προσπαθούσε να επισκευάσει ένα ελαττωματικό αεροσκάφος στο πλατό.

«Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα σε δύο τροχούς, προσποιούμενος ότι ξέρω τι κάνω», θυμάται ο Μπάτλερ. «Κάθε φορά που βγάζω τα χέρια μου είναι καλυμμένα με αίμα και πράσινο υγρό, σωστά; Και λέω, “Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράσινο υγρό”» περιγράφει ο ηθοποιός.

«Τρίβω το πρόσωπό μου και, ξαφνικά, είναι στο λαιμό μου. Είναι στο στόμα μου. Είναι πάνω από τη μύτη μου. Είναι στα μάτια μου», συνέχισε. «Καίει το πρόσωπό μου και εννοώ να καίει πραγματικά» πρόσθεσε.

Ο Μπάτλερ είπε ότι το ατύχημα συνέβη την πιο ζεστή ημέρα των γυρισμάτων στο Πουέρτο Ρίκο. Εκτός από αίμα και οξύ, ο ηθοποιός ήταν ιδρωμένος, κάτι που έκανε την κατάσταση χειρότερη. Αφού το συνεργείο συνειδητοποίησε ότι το πράσινο υγρό ήταν φωσφορικό οξύ, υπήρξαν διαφωνίες για το πώς θα μπορούσε να αφαιρεθεί καλύτερα η ουσία από το σώμα του Μπάτλερ.

Κάποιοι πρότειναν στον ηθοποιό να πλύνει το πρόσωπό του, ενώ άλλοι είπαν ότι κάτι τέτοιο θα το επιδείνωνε. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC, το άτομο που επηρεάζεται θα πρέπει να πλύνει αμέσως το πρόσωπό του και να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

Μπάτλερ
Ο Μπάτλερ είπε ότι το ατύχημα συνέβη στο σετ. Φωτογραφία: Kenneth Rexach/Lionsgate μέσω AP

«Απλά, ήταν σαν να καίγομαι ζωντανός… Άρα ήταν έντονο. Πραγματικά έκαιγε για ώρες», δήλωσε ο Μπάτλερ, χωρίς να αποκαλύψει πώς κατέληξε να αφαιρέσει το οξύ.

Έκτοτε ανέρρωσε πλήρως και αστειεύτηκε ότι το περιστατικό ήταν «υπέροχο για την ταινία» που γύριζαν. «Οτιδήποτε για τη δουλειά!» ο Σκωτσέζος σταρ είπε περιπαικτικά, προκαλώντας τα γέλια του παρουσιαστή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ