Τζένιφερ Λόπεζ: Πέθανε πρώην σύντροφός της στα 51 του χρόνια

Ένας παλιός αγαπημένος της Τζένιφερ Λόπεζ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο Ντέιβιντ Κρουζ έπασχε από καρδιαγγειακές παθήσεις, σύμφωνα με το ΤΜΖ και πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ο Κρουζ έβγαινε με τη Λόπεζ επί μία δεκαετία, όταν η Λατίνα σταρ ήταν μόλις 15 ετών ενώ η σχέση τους διήρκεσε έως τα μέσα της δεκαετίας του ’90 όταν η Λόπεζ πρωταγωνίστησε στη “Selena”. Οι δυο τους είχαν θεαθεί σε αρκετές εκδηλώσεις μαζί ενώ τη συνόδευσε και σε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 1995. Τότε είχαν πει ότι είναι βοηθός παραγωγής. Η σύντροφός του επί 18 χρόνια Ισα, μιλώντας στο ΤΜΖ τον περιέγραψε ως ευγενικό και καλοσυνάτο άνθρωπο. “Ποτέ δεν είπε τίποτα κακό για κανέναν και ήταν πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Ήταν πολύ γλυκός πατέρας και βοήθησε στην ανατροφή του θετού γιου του που τώρα είναι στους πεζοναύτες. Αγαπούσε τους Yankees και Knicks.Του άρεσε να πηγαίνει θέατρο μαζί μου. Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν το οικογενειακό μας ραντεβού γιατί ήταν κάτι ιδιαίτερο για εμένα και τα παιδιά. Πάντα ολοκλήρωνε τα πράγματα λέγοντας “σ’ αγαπώ”.

Μετά τον Κρουζ η Λόπεζ έκανε πολλές σχέσεις με περιζήτητους εργένηδες όπως τον Σιν Κομπς, τον Γουέσλι Σναπς, τον Diddy,τον Μπεν Άφλεκ, τον Ντρέικ, τον Κάσπερ Σμαρτ. Παντρεύτηκε τον Οχάνι Νόα, τον Κρις Τζουντ και τον Μαρκ Άντονι με τον οποίο απέκτησαν τα δίδυμα Έμμα και Μαξ και τώρα είναι αρραβωνιασμένη με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ