Τζένιφερ Λόπεζ: Η στιγμή που ο Μπεν Άφλεκ της έκανε πρόταση γάμου

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μπεν Άφλεκ περίπου 18 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους και πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Λατίνα σουπερστάρ σε βίντεο που ανέβασε περιγράφει τη συγκινητική στιγμή που ο Χολιγουντιανός σταρ γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, σε ενημερωτικό δελτίο που ανέβασε στον προσωπικό της ιστότοπο αποκάλυψε τις πικάντικες λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου, λέγοντας ότι ήταν γυμνή στην μπανιέρα της όταν ο αγαπημένος της έκανε την αναπάντεχη πρόταση γάμου.

“Έχετε ποτέ φανταστεί να γίνεται πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό σας; Το Σάββατο βράδυ, ενώ ήμουν στο πιο αγαπημένο μου μέρος στη γη, στη γεμάτη μπανιέρα μου, η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Αιφνιδιάστηκα και τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι περίπου 20 χρόνια μετά, αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή, ήμουν κυριολεκτικά άναυδη και είπε “αυτό είναι ναι;” Είπα “ναι”, φυσικά και είναι “ναι”.

Χαμογελούσα τόσο πλατιά και τα δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου, ένιωθα τόσο απίστευτα χαρούμενη και πλήρης. Δεν ήταν κάτι χλιδάτο, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να σκεφτώ! Απλώς ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι υποσχέθηκαν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι, που είχαν μία δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη. Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, πια, σίγουρα θα είναι για πάντα” είπε επιδεικνύοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων με τα πράσινα διαμάντια.

“Είμαι αρραβωνιασμένη! Ήταν εντελώς απροσδόκητο. Ο έρωτάς μου μπήκε μέσα, ο Μπεν μπήκε μέσα, γονάτισε και είπε κάποια πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και έβγαλε το δαχτυλίδι και είπε “θα με παντρευτείς;”. Και ήταν η πιο τέλεια στιγμή. Μου έδωσε το δαχτυλίδι και είπε ότι είναι πράσινο διαμάντι. Το πράσινο είναι το αγαπημένο και τυχερό μου χρώμα. Προφανώς θα είναι για πάντα το τυχερό μου χρώμα. Σημαίνει τόσο πολλά όταν κάποιος σε σκέφτεται και σε βλέπει και σε αγαπά. Και ήταν μία τέλεια στιγμή. Αισθάνομαι τόσο τυχερή. Δεν έχεις συχνά μία δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη”.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από 18 χρόνια, το 2004 ενώ επανασυνδέθηκαν τον Μάιο του 2021. Τον Απρίλιο του 2021 η Λόπεζ επιβεβαίωσε το τέλος του αρραβώνα της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ έπειτα από το σκάνδαλο της απιστίας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ