Τζένιφερ Λόπεζ: Επική αντίδραση του Άλεξ Ροντρίγκεζ για τον χωρισμό τους

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μπορεί να έχασε την Τζένιφερ Λόπεζ αλλά όχι το χιούμορ του. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λατίνας σουπερστάρ ήταν σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή όπου είχε την ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί σχολιάζοντας τη… μοναξιά του μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν προβλήθηκε βίντεο του FOX Sports όπου έδειχνε τους παίκτες της Tampa Bay Rays να χαλαρώνουν στον πάγκο τρώγοντας ποπκόρν.

Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής σχολίασε “δεν είναι πρώτη φορά που οι άνθρωποι τρώνε ποπκόρν στο μέσο του αγώνα” και προβλήθηκε βίντεο από τον αγώνα Super Bowl του 2010 όπου η Κάμερον Ντίαζ τάιζε στο στόμα ποπκόρν τον Ροντρίγκεζ.

“Μάλλον γι’ αυτό είμαι μόνος” είπε γελώντας ο Ροντρίγκεζ, ο οποίος είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με την Κάμερον Ντίαζ από το 2010-2011.

Οι τέσσερις συμμετέχοντες στην εκπομπή ξεκαρδίστηκαν με το σχόλιο του Ροντρίγκεζ.

 

Και ενώ ο πρώην πρωταθλητής του μπέιζμπολ διάγει…. μοναχικό βίο, η Τζένιφερ Λόπεζ απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Μπεν Άφλεκ.

Αυτήν τη φορά οι κάμερες κατέγραψαν το ζευγάρι στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Άφλεκ, όπου δεν μπορούσαν να κρατήσουν μάτια και χέρια μακριά ο ένας από τον άλλον. Κάποια στιγμή ο Μπεν Άφλεκ τράβηξε προς το μέρος του τη Λόπεζ για να τη φιλήσει με εκείνη να βάζει την τσάντα της μπροστά για να κρύψει το τρυφερό φιλί του.

Τζένιφερ Λόπεζ

Ο ίδιος ο Μπεν Άφλεκ έχει πει ότι περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής του και πως είναι πολύ ευτυχισμένος μετά την επανασύνδεση με την JLo.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ