Τζένιφερ Λόπεζ: Εγκαταλείπει τις ΗΠΑ για μια απλή ζωή; – ΦΩΤΟ

Μία απλή και φυσική ζωή επιθυμεί η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία σε συνέντευξη στο Vanity Fair είπε ότι παρά τις επιτυχίες της στη μουσική, στον χορό και τον κινηματογράφο, υπάρχει κάτι που θέλει και δεν το έχει επιτύχει ακόμη.

Αυτό αφορά το πλάνο της μελλοντικά να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να μετακομίσει στην Ιταλία ή στο Μπαλί, όπου θα έχει ηρεμία και θα απολαμβάνει απλά πράγματα: “Θα ήθελα να ζήσω κάπου εκτός των ΗΠΑ, σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας ή στην άλλη πλευρά του κόσμου, το Μπαλί.

“Να βρω μια άλλη ζωή που είναι πιο απλή και φυσική, να μπορώ να ανέβω στο ποδήλατό μου, να αγοράσω ψωμί και να το βάλω στο καλάθι μου. Να επιστρέψω σπίτι μου και να βάλω μαρμελάδα πάνω του να το φάω και μετά να ζωγραφίσω ή να κάθομαι σε μια κουνιστή πολυθρόνα με υπέροχη θέα σε ένα ελαιόδεντρο ή σε μια βελανιδιά και απλώς να μυρίζω. Έχω τέτοιες επιθυμίες” επεσήμανε η Λατίνα σουπερστάρ που είδε την Ακαδημία Κινηματογράφου να την αφήνει εκτός υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ.

Κι ενώ έχει ασχοληθεί με χορό και έχει γνωρίσει επιτυχία με τα τραγούδια της, εκείνη εκφράζει τον έρωτά της για τη Μεγάλη Οθόνη.

“Θα έλεγα πως ο χορός και η μουσική είναι οι πρώτες μου αγάπες αλλά η υποκριτική είναι ο έρωτας της ζωής μου” σχολίασε ενώ για το αν έχει σκεφθεί να παρατήσει την ηθοποιία είπε ότι δεν υπάρχει καν αυτή η οπτική. “Από τη στιγμή που το ξεκίνησα, όχι. Πάντα αισθανόμουν ότι αυτό είναι που ήθελα να κάνω. Ήταν αυτό ή τίποτα. Δεν υπάρχει άλλη οπτική. Είναι απλώς αυτό που αγαπώ” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ