Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Μαύρα σύννεφα, από το τσιγάρο και την ακαταστασία του, πάνω από τον γάμο τους

Ο Μπεν Άφλεκ έχει την φήμη του άστατου, όμως φαίνεται ότι είναι και ακατάστατος πολύ… Σε τέτοιο βαθμό που ίσως η Τζένιφερ Λόπεζ του δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Έτσι πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για τα πρώτα μαύρα σύννεφα, λόγω του… τσιγάρου, πάνω από το γάμου του ζευγαριού.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, η Τζένιφερ Λόπεζ απαιτεί από τον Μπεν Άφλεκ συγκεκριμένους όρους για να ζήσουν μαζί, και να μην οδηγηθούν για δεύτερη φορά στον χωρισμό.

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού και πριν από λίγες εβδομάδες σταμάτησαν να μένουν μαζί. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ, με κάθε τρόπο, κρατώντας τον απασχολημένο και με διάφορα χόμπι στο σπίτι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε να χωρίσει και έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει, αλλά δεν άντεξε. Ο καπνός και η ακαταστασία είναι οι βασικοί λόγοι, καθώς ο Μπεν Άφλεκ μπορούσε να καπνίζει όλη μέρα, το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, και η διάσημη τραγουδίστρια κυριολεκτικά απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, αφήνει τα πράγματά του παντού, χωρίς να μαζεύει ούτε ένα πιάτο.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, οι δυο τους είχαν κάποιους καβγάδες και διαφωνίες, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να φύγει προσωρινά από το σπίτι.

Με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, η τραγουδίστρια είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον σύζυγό της αν αλλάξει τις «κακές συνήθειες». Από την πλευρά του, ο Άφλεκ είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέψει να ζήσει με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ