Τζέιμι Ντόρναν: Ο Mr Grey έκοψε εντελώς το αλκοόλ

Ο πρωταγωνιστής της τριλογίας “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι” αποκάλυψε ότι απέχει εντελώς από το αλκοόλ καθώς μέσα στο lockdown είχε παρεκκλίνει υπερβολικά, ενώ τώρα στηρίζει και τη σύζυγό του που το έκοψε.

Ο Τζέιμι Ντόρναν παίρνοντας συνέντευξη από την κόρη του Bono, Ιβ Χιούσον, για το τεύχος του χειμώνα του περιοδικού Wonderland, έριξε φως σε προσωπικές πτυχές του. Λέγοντας ότι η σύζυγός του, την οποία παντρεύτηκε το 2013, είχε κόψει το αλκοόλ, εξήγησε ότι αποφάσισε κι αυτός να απέχει και να δείξει και τη στήριξή του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τη ζωή του στην καραντίνα: “Αποφάσισα να μην πιω για το υπόλοιπο του έτους. Είμαι στην πέμπτη μέρα, ξέρω, φαίνομαι τόσο καλά, αλλά προσπαθώ να μην το κάνω”. Η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία του 2018 Ρομπέν των Δασών, αναρωτήθηκε: “Ποιο είναι το νόημα να μην πίνεις;”.

“Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ! Επειδή η σύζυγός μου δεν πίνει, η Μίλι απέχει από το αλκοόλ για καιρό. Οπότε είναι κάπως σαν στήριξη. Οπότε είναι κάτι που το κάνεις συνέχεια μόνος, ιδιαίτερα στο lockdown”. Ο Ντόρναν μίλησε πριν από έναν χρόνο για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ως μέσο καταπολέμησης της κατάθλιψης. Ο Ντόρναν στράφηκε στο αλκοόλ μετά τον τραγικό χαμό της μητέρας του και τεσσάρων φίλων του στη διάρκεια ενός έτους. Ήταν μόλις 16 ετών όταν πέθανε η μητέρα του Λόρνα από καρκίνο στο πάγκρεας το 1998, ενώ σχεδόν έναν χρόνο μετά, τέσσερις φίλοι του σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα. Είχε πει ότι ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί αυτές τις δύο τραγωδίες δύο δεκαετίες μετά.Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ