Τζασμίν Σάντερς: Η “Golden Barbie” με τα 3,9 εκατ. ακολούθους στο instagram – Η “καυτή” φωτογράφιση

Το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue είναι τριπλό με τρεις “καυτές” παρουσίες. Τρία μοντέλα πρωταγωνιστούν και είναι οι Olivia Culpo, Jasmine Sanders και Kate Bock.Η φωτογράφιση έγινε στο Μπαλί από τον φωτογράφο Yu Tsai back τον Νοέμβριο.

Η 29χρονη Sanders δήλωσε ότι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το μοντέλο με το προσωνύμιο “Golden Barbie” έχει πάνω από 3.9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Το 2018, η Jasmine Sanders απορρίφθηκε από τη δουλειά των ονείρων της, που ήταν να περπατήσει στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, είναι στην κορυφή του κόσμου, έχοντας κερδίσει μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της βιομηχανίας: το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Στα 29, η Sanders είναι μοντέλο για περισσότερο από το ήμισυ της ζωής της και είπε στο Page Six Style ότι έχει μάθει να αντιμετωπίζει και τα καλά και τα κακά. «Υπήρξαν στιγμές που ένιωθα ότι η καριέρα μου κινείται με πιο αργό ρυθμό – όπου δεν έπαιρνα δουλειές όταν θα μπορούσα και ένιωθα ότι έπρεπε να έχω, και βλέποντας τους φίλους μου να πετυχαίνουν στόχους που ίσως ήθελα, αναρωτιόμουν, “Γιατί δεν μου συνέβη;” περιγράφει.

«Έπρεπε να το κοιτάξω, δεν μου συνέβη επειδή δεν ήμουν έτοιμη. Και τώρα που συμβαίνουν πράγματα για μένα, μπορώ πραγματικά να τα εκτιμήσω, γιατί ξέρω πόσο σκληρά δούλεψα για αυτά. Κάθε δουλειά δεν πρόκειται να μου παραδοθεί και δεν θέλω να μου δοθεί κάθε δουλειά. Μου αρέσει που κατάφερα να παλέψω για να βρεθώ στην κορυφή!” προσθέτει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ