“Τσιγγούνης” ο Τζέιμς Μποντ: Προτιμά να “ξεφορτωθεί” τα εκατομμύριά του αντί να τα δώσει στα παιδιά του

Σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση προχώρησε ο Ντάνιελ Γκρεγκ, ο οποίος είπε πως τα παιδιά του δεν πρόκειται να κληρονομήσουν την περιουσία του επειδή σκοπεύει να την ξεφορτωθεί πριν πεθάνει. Ο 53χρονος αστέρας των ταινιών Τζέιμς Μποντ, που έχει μία περιουσία αξίας 160 εκατ. δολαρίων, είπε ότι θεωρεί πως το να κληρονομεί κάποιος χρήματα είναι “δυσάρεστο” και πρόσθεσε πως ελπίζει να μοιράσει τα περισσότερα από τα εκατομμύριά του. Ο Ντάνιελ που έχει μια κόρη με τη δεύτερη σύζυγό του Ρέιτσελ Βάιζ και άλλη μία με την πρώην του Φιόνα Λούρντον, με αυτές τις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως οι κόρες του δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τα εκατομμύριά του.

Μιλώντας στο περιοδικό Candis, είπε: “Δεν υπάρχει ένα παλιό ρητό πως αν πεθάνεις πλούσιος έχεις αποτύχει; Πιστεύω ότι ο Άντριου Κάρνεγκι, Αμρικαλός βιομήχανος έδωσε την περιουσία του, που σε σημερινά χρήματα θα ήταν 11 δισ. δολάρια, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν επειδή στοιχηματίζω ότι κράτησε μερικά από αυτά. Αλλά δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Πιστεύω ότι η κληρονομιά είναι κάτι δυσάρεστο πράγμα. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα μοιράσεις πριν πεθάνεις”.

Ο Ντάνιελ απέκτησε την κόρη του με τη Ρέιτσελ τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώ έχει και μία 29χρονη κόρη με την πρώτη σύζυγό του Φιόνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ