Τσαλίκης: Θα διεκδικήσω το δίκιο μου – Τις επόμενες ημέρες θα τα μάθετε όλα…

Σε ακύρωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη προχώρησε ο ΣΚΑΙ και ο τραγουδιστής, ως απάντηση, δημοσίευσε τη στιγμή που έβαλε τις υπογραφές στο συμβόλαιό του.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο Happy Day το παρασκήνιο της υπόθεσης που έχει γίνει… σίριαλ.

“Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία κι ενώ έχει υπογράψει από τις 15 Απριλίου, μετά από διαπραγματεύσεις ενός μήνα, έρχονται οι “σειρήνες” και τον κυκλώνουν διάφορα δημοσιεύματα, που αμφισβητούν το γεγονός ότι θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού. Τον πήραν και τηλέφωνο και του είπαν διάφορα και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σταθμό. Στο τηλέφωνο δεν του απαντούσαν τα στελέχη που έψαχνε. Κάποια στιγμή δέχτηκε τηλέφωνο από συνεργάτες του, που του είπαν μήπως προβούν σε κάποια λύση του συμβολαίου. Η εξήγηση που δίνει επίσημα το κανάλι είναι ότι ενδεχομένως δεν γίνει η παραγωγή, ότι έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και μπορεί να μην βγει το Big Brother”.

“Επίσης, έγινε και ένα ραντεβού με τον Γιώργο Τσαλίκη και πέρα από τα παραπάνω που ειπώθηκαν, δόθηκε και μια άλλη εξήγηση ότι ναι μεν έχουμε υπογράψει, αλλά η παραγωγή έχει διαφωνίες ως προς το πρόσωπο του παρουσιαστή και δεν εγκρίνει. Σήμερα λήγει η διορία που έχει δώσει ο Γιώργος Τσαλίκης, το συμβόλαιο είναι πολύ ισχυρό και έχει χάσει πολλές δουλειές που θα μπορούσε να κάνει. Αν δεν μιλήσουν σήμερα οι δύο πλευρές, έχει ετοιμάσει ήδη αγωγές και θα κινηθεί νομικά” είπε η δημοσιογράφος.

«Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν πολύ αληθινός. Πορεύομαι με την αλήθεια στη ζωή μου. Ποτέ δεν λειτουργώ αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος συνετός και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο κι είμαι προσεκτικός και φειδωλός γιατί είναι η πρώτη μέρα. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Τις επόμενες ημέρες θα τα μάθετε όλα», σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ