Τρύπη, Λουδάρος, Μπεγνής φέρνουν τα πιο μελωδικά Χριστούγεννα στο City Link

Μια σειρά ξεχωριστών εορταστικών εκδηλώσεων, με αγαπημένους καλλιτέχνες, ζωντανή μουσική και happenings από τις 16 έως τις 31 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

 

Στο City Link χτυπά και φέτος η καρδιά των Χριστουγέννων, δίνοντας, με τον πιο λαμπερό  στολισμό της πόλης, εορταστικό χρώμα στην Αθήνα και την πιο εκλεκτή καλλιτεχνική συντροφιά:

 

Η Τάνια Τρύπη με τον πιανίστα της Σωτήρη Σινάνη, σε ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες νοσταλγικές που όλοι γνωρίζουμε. Τραγούδια από το θέατρο, τον κινηματογράφο και όχι μόνο.

Ο Αντώνης Λουδάρος και η Άρτεμις Ματαφιά  με την ορχήστρα τους σε ένα χαρούμενο μουσικό θέαμα με ελληνικά, ξένα, pop, rock και λαϊκά τραγούδια. (Μαέστρος: Κώστας Γιαξόγλου, Μπάσο: Χρυσόστομος Μπουκάλης, Ντραμς: Καπνός Τζινιόλης)

 

Ο Μέμος Μπεγνής με τους πιανίστες του, Κωνσταντίνο Παγιάτη και Μάριο Καραμπότη, θα ερμηνεύσει pop & jazz χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η  Δέσποινα   Πολυκανδρίτου  με   πιάνο   και   σαξόφωνο,   σε   ένα   πρόγραμμα   ξεχωριστό, γιορτινό   που   θα   μας   ταξιδέψει   σε   μοναδικές   επιτυχίες   που   έχουμε   αγαπήσει   από   το ελληνικό,   διεθνές   και   χριστουγεννιάτικο   ρεπερτόριο.  (Πιάνο:   Μάριος   Καραμπότης,  Σαξόφωνο, φωνητικά: Δημήτρης Πρίφτης)

Ο ανερχόμενος Γιάννης Καρώνης που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τον τελευταίο ενάμιση   χρόνο   στην   ελληνική   μουσική,   θα   μας   ξεσηκώσει   με   ένα   πρόγραμμα  pop  και ελαφρολαϊκό. (Πλήκτρα: Στέλιος Μαρής, Κιθάρα: Γεώργιος Κατσαμάκης)

Η Διασκέδαση δεν σταματάει εδώ! Ξυλοπόδαροι, ο Καρυοθραύστης και το αστείο ξωτικό που   θα   χαρίζει   μπαλόνια   σε   όλα   τα   παιδιά  θα   σας παρασύρουν στην εορταστική ατμόσφαιρα. O  Αη   Βασίλης   θα   περιμένει   μικρούς   και   μεγάλους   για   την   παραδοσιακή   αναμνηστική φωτογραφία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ