Τρίτη και… φαρμακερή: Η Πάρις Χίλτον χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της και ακύρωσε τον γάμο

Τέλος έθεσε στον αρραβώνα της με τον Κρις Ζίλκα έπειτα από περίπου 2 χρόνια σχέσης η Πάρις Χίλτον. Σύμφωνα με το E! News, “οι δυο τους χώρισαν μερικές εβδομάδες πριν. Η σχέση τους προχωρούσε πολύ γρήγορα και αντιλήφθηκε ότι αυτός δεν ήταν σωστός για εκείνη. Του εύχεται τα καλύτερα και ελπίζει να παραμείνουν φίλοι”

Ο Κρις Ζίλκα έκανε την πρόταση γάμου τον Ιανουάριο του 2018 ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές για σκι. Το δαχτυλίδι αρραβώνα κόστισε 2 εκατ. δολάρια. “Τόσο ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη που αρραβωνιάζομαι την αγάπη της ζωής μου” έγραφε εκείνη την εποχή στα social media η κληρονόμος και επιχειρηματίας, η οποία δήλωνε το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου. Είσαι το όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ που μου απέδειξες ότι τα παραμύθια υπάρχουν” συμπλήρωνε η Πάρις για να χωρίσει σχεδόν 11 μήνες μετά.

Κι ενώ η οικογένειά της ανακοίνωνε ότι ο γάμος ήδη βρίσκεται στο στάδιο της οργάνωσης, η ίδια η Πάρις ανέβαλε το μυστήριο καθώς είπε ότι είχε πολύ βαρύ πρόγραμμα. Όπως έλεγαν άτομα του περιβάλλοντός της, ονειρεμένη ημερομηνία για εκείνη ήταν η 11/11, αλλά είχε τόσα πράγματα να κάνει παράλληλα με την οργάνωση του γάμου που δεν είχε τον χρόνο. “Τρελαίνεται να παντρευτεί οπότε ο γάμος θα γίνει” διατείνονταν οι κύκλοι της. Ωστόσο, κακές γλώσσες ανέφεραν ότι η αναβολή δεν ήταν θετικό σημάδι ότι η κληρονόμος ανυπομονούσε να παντρευτεί ενώ το ζευγάρι είχε θεαθεί και οι φήμες λένε ότι δεν ήταν και τόσο τρυφερός ο ένας με τον άλλον. “Ηταν μαζί σε εκδήλωση αλλά δεν έδειχναν ότι είναι ζευγάρι” ανέφερε το ρεπορτάζ του E! News. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 αλλά επανασυνδέθηκαν το 2015, αλλά η σχέση ήρθε το 2017. “Ποτέ δεν ήμουν πιο βέβαιη για κάτι στη ζωή μου” δήλωνε βαρύγδουπα το 2017 στο E! News. “Είναι απίστευτος με κάθε τρόπο. Ήμασταν φίλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό, περίπου έξι χρόνια. Τους τελευταίους μήνες αρχίσαμε να είμαστε πιο σοβαροί μεταξύ ,ας και πραγματικά άλλαξε τη ζωή μου με τόσους τρόπους και με έκανε ευτυχισμένη”.

Το 2003 ο Πάρις ακύρωσε τον αρραβώνα της με τον Τζέισον Σόου και το 2005 με τον Έλληνα Πάρη Κασιδόκωστα, ενώ ο Ζίλκα ακύρωσε τον αρραβώνα του με τη Χάνα Μπεθ το 2015.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ