Τριαντάφυλλος: Όλη η αγάπη του κόσμου είναι λόγω της φαλτσοσύνης μου; Θέλω να απαντήσει ο κύριος Δάντης

Για τον χαρακτηρισμό «φάλτσος», που του απέδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, απάντησε ο Τριαντάφυλλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη.

Ερωτηθείς τι έχει γίνει με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάνη, ο Τριαντάφυλλος απάντησε πως «είπε για µένα ότι είµαι «φάλτσος» και «να φτιάξω τον τρόπο που τραγουδάω». Κάτι το oποίο δεν ήταν ωραίο ούτε για το όνοµά του ούτε για αυτό που είναι. Τόσα χρόνια µε έχει κρίνει το κοινό. ∆εν χρειάζεται να αποδείξω κάτι στον Χρήστο ∆άντη. Έλαβα πολλά µηνύµατα από τον κόσµο. Έδειξε κακία µε αυτό που είπε.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν στεναχωρήθηκε όταν ο Χρήστος Δάντης τον χαρακτήρισε “φάλτσο”, με εκείνον να απαντά πως «όχι, γιατί να στενοχωρηθώ; Γελάω µε αυτά. Ο καθένας µας γνωρίζει την αξία του, έχει δώσει τις εξετάσεις του τόσα χρόνια ενώπιον του κοινού. Ολη η Τούµπα τραγουδούσε «Σε παίρνω για να σου πω», όταν κέρδισε το πρωτάθληµα ο ΠΑΟΚ. Ολοι αυτοί ήταν «φάλτσοι» ή άκουγαν έναν «φάλτσο» τραγουδιστή;

Όλος αυτός ο κόσµος που γεµίζει τα µαγαζιά όπου εµφανίζοµαι τόσα χρόνια ακούει έναν «φάλτσο»; Επτά χρυσούς και οκτώ πλατινένιους δίσκους τούς κέρδισα επειδή είµαι «φάλτσος»; Το «Σε παίρνω για να σου πω» έχει 21.000.000 views. Αυτά έγιναν επειδή είµαι «φάλτσος»; Η αγάπη του κόσµου είναι λόγω της «φαλτσοσύνης» µου; Τι συµβαίνει από όλα αυτά; Θέλω να µου απαντήσει ο κύριος ∆άντης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ