Τριαντάφυλλος: Απαντά στην αδελφή του Σάκη Κατσούλη – «Για ποιο λόγο βρε αγάπη μου γλυκιά;»

Την απάντηση του, μέσα από την εκπομπή “Καλοκαίρι #yes”, έδωσε σήμερα (12/7) ο Τριαντάφυλλος στην αδελφή του Σάκη Κατσούλη, θεωρώντας πως ένα story που ανέβασε τον αφορούσε. Μάλιστα ο τραγουδιστής εξέφρασε και την αγάπη του προς τον νικητή του Survivor All Star.

Η αδελφή του Σάκη Κατσούλη εχθές (11/7) ανέβασε ένα story στο προφίλ της στο instagram, στο οποίο καταφερόταν εναντίον κάποιου, που έκανε πόλεμο, σύμφωνα με την ίδια, στον αδελφό της. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις… Οι άνδρες τα λένε στο πρόσωπο και όχι από πίσω…»

Το story αυτό έπαιξαν σήμερα στο “Καλοκαίρι #yes” και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει έρθει σε ρήξη με τον Σάκη Κατσούλη, απάντησε έχοντας την υποψία πως η αδελφή του πρώην φίλου του, αναφέρεται σε εκείνον.

«Ας έβαζε και το όνομά μου! Αλλά για ποιο λόγο βρε αγάπη μου γλυκιά; Να δείξετε όλα τα stories που έχω κάνει κι αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, τότε τα παρατάω, αφήνω τα μικρόφωνα και φεύγω. Δεν έχω πει κάτι κακό για κανέναν» ανέφερε στην αρχή ο τραγουδιστής.

Στην συνέχεια προσέθεσε πως: «Και μην ξεχνάς, αν το λες για μένα αυτό, κορίτσι μου όμορφο, ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε κι ένα βιντεάκι σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε πολύ καλά, γιατί είχε άγχος το παιδί. Η οικογένειά σας είναι εξαιρετική και ερχόμουν συχνά σπίτι σου, αν θυμάσαι καλά, και κάναμε και αγώνα το 2021 μαζί».

Ενώ εξήγησε ότι: «Το να ταυτιστώ με έναν άλλον παίκτη, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Σάκη. Όπως και ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλός μου, έτσι κι εγώ ταυτίστηκα με έναν άλλον παίκτη που ήταν αντίπαλος του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και ότι δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για τον Σάκη. Έχουμε περάσει πολλά και όσα μηνύματα και βρισιές να στέλνετε εδώ πέρα και ο Σάκης θα με αγαπάει και εγώ θα τον αγαπάω. Στο παιχνίδι αυτό δεν μου άρεσε κάτι και δεν ήθελα να είμαι με τον Σάκη. Αν αυτό είναι κακό χίλια συγγνώμη, αλλά εγώ ποτέ ούτε σε έβρισα, ούτε έβρισα οικογένειες, ούτε κανέναν. Μπράβο στον Σάκη που κέρδισε. Δεν θα λύσουμε τίποτα, δεν έχουμε να λύσουμε τίποτα, ούτε έβρισα κανέναν και εδώ δεν ήρθα για να απολογηθώ. Εδώ είμαι ένας παρουσιαστής που κάνουμε μια εκπομπή παρεούλα».

«Όσο και να θέλετε, αυτό που χτίσαμε το 21, επειδή πόνεσε πάρα πολλούς και αντιπάλους, ο Σάκης θα με αγαπάει μια ζωή κι εγώ θα τον αγαπάω μια ζωή. Το ότι εγώ υποστήριξα τον Μπάρτζη δεν σημαίνει κάτι. Είναι όλα καλά πραγματικά και χαίρομαι πάρα πολύ για τον Σάκη» είπε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ