Τραυματίας ο Σάκης Τανιμανίδης – Τι είπε ο «γιατρός» Λευτέρης Πετρούνιας – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος στα τέλη του Οκτωβρίου είχε στραμπούληξει τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να δείξει στον φίλο του, Λευτέρη Πετρούνια, προκειμένου να του δώσει συμβουλές για το πώς να περάσει ο τραυματισμός, μιας και ο ίδιος ως αθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης έχει μία παραπάνω εμπειρία σε αυτά τα θέματα.

«Ώπα ρε» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας βλέποντας τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του γνωστού παρουσιαστή. «Τί ώπα ρε; Κανένας γιατρός δεν είπε “Ώπα ρε” σε ασθενή και ήταν για καλό» ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Δεν είμαι γιατρός. Συγνώμη δεν το έχεις δει αυτό» συνέχισε ο «βασιλιάς των κρίκων» δείχνοντας στον Σάκη Τανιμανίδη την εμφανή διαφορά που έχουν οι δύο αστράγαλοί του. «Λοιπόν. Μαγνητική. Οπωσδήποτε» συνέχισε. «Σοβαρά; Τόσο πολύ είναι; Αν το αφήσω δεν θα περάσει;» ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης, με τον Λευτέρη Πετρούνια να του απαντάει αρνητικά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με την «γνωμάτευση» του Λευτέρη Πετρούνια. «Καλά που έχουμε φίλους που ξέρουν από τραυματισμούς! Σε άλλα νέα, δεν είχα ιδέα ότι ένα μικρό στραμπούληγμα περνάει τόσο δύσκολα» έγραψε στην λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ