Τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είχε σχέση με την Έλλη Κοκκίνου

Στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”μίλησε το συγκρότημα Φίλοι για Πάντα. Μάλιστα, ο Νίκος Ελευθεράς έκανε μια αποκάλυψη για μια σχέση που είχε στο παρελθόν και που έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είπε ότι είχε σχέση πριν από πάρα πολλά χρόνια με την Έλλη Κοκκίνου, πριν ακόμα εκείνη ξεκινήσει την καριέρα της στο τραγούδι.

«Σπουδάζαμε μουσική στην Αμερική και να πω και κάτι που δεν το ξέρει κανένας. Δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση! Αποκλειστικό! Ήμασταν με τον Τάκη Κουβατσέα, τον ντράμερ, και την Έλλη Κοκκίνου που ήταν η κοπέλα μου. Ήταν 20 χρονών, τότε, 19 χρονών. Σπούδαζα εγώ και είχε έρθει και αυτή μαζί και μέναμε στο ίδιο σπίτι και οι τέσσερις. Τότε όχι μόνο δεν ήταν γνωστή, αλλά δεν τραγουδούσε καν. Τώρα δεν βρισκόμαστε γιατί έχουν αλλάξει πολύ οι δρόμοι μας», είπε ο Νίκος Ελευθεράς.

«Ήμασταν τρία αδέλφια, αλλά η αδελφή μας έφυγε στους ουρανούς εδώ και τρία χρόνια από καρκίνο. Συμβαίνουν δυστυχώς αυτά στη ζωή. Είναι πάντα στο μυαλό μας και τη σκεφτόμαστε σαν να είναι μαζί μας» δήλωσαν επίσης τα δύο αδέλφια.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.