Total denim: 7 τρόποι για να φορέσετε την τάση με τα jeans διαφορετικά από τις υπόλοιπες

Η αγαπημένη τάση όλων έγινε πιο επίκαιρη από ποτέ και υποθέτουμε πως θα είστε έτοιμες να φορέσετε το total denim outfit που είχατε προ πολλού σχεδιάσει και να καταπλήξετε τα πλήθη. Μόνο που δεν θέλετε να το φορέσετε όπως κάθε άλλη. Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Και το θέλετε όλο σε total denim γιατί το λατρεύετε υπερβολικά. Αλλά τι και πώς αλλιώς, μπορείτε να φορέσετε την τάση με τα jeans;   

@arumstreetstyle

Σε denim κοστούμι: σε περίπτωση που βαρεθήκατε με τα κλασικά υφασμάτινα και χρωματιστά κοστούμια. Το denim suit είναι κάτι νέο και αναζωογονητικό στο μάτι, καθώς δεν συνηθίζεται στις street style εμφανίσεις. Jean παντελόνια ναι, αλλά jean σακάκια έχετε δει πολλά να κυκλοφορούν;

@arumstreetstyle

Σε ένα sparkly dress: βάλτε στα denim κομμάτια σας λίγη έξτρα λάμψη κι αφήστε τα να πρωταγωνιστήσουν και να κλέψουν την παράσταση από άλλα, πιο συνηθισμένα jeans. Ακόμα καλύτερα, αν βρείτε ένα midi εφαρμοστό φόρεμα με strass που θα δώσει το σέξι touch στο denim outfit που επιλέξατε για σήμερα.

@romilux

Σε nude και λευκούς τόνους: γιατί denim δεν σημαίνει μόνο μπλε! Ειδικά για την άνοιξη, οι nude και οι λευκές αποχρώσεις είναι ιδανικές και πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τα κλασικά blue jeans. Φορέστε τα σε total outfits ή αναμείξτε τα μεταξύ τους, προσθέτοντας leather αξεσουάρ στους ίδιους τόνους για να διατηρήσετε την αρμονία του συνόλου.

@thestyleograph

Σε μια cute σαλοπέτα: αλλά όχι με ένα οποιοδήποτε styling. Σίγουρα, η κλασική σαλοπέτα είναι ένα διαχρονικό και πολυφορεμένο ρούχο της denim τάσης, εδώ και δεκαετίες, ωστόσο, είναι τόσο αγαπημένο που θέλουμε να συνεχίσουμε να το βλέπουμε να φοριέται. Για να διαφέρετε από τις υπόλοιπες, κάντε παιχνίδι με το styling ή επενδύστε σε ένα μοναδικό πουκάμισο με κάποια ιδιαιτερότητα.

@maricher

Σε πραγματικό total denim outfit: με φούστα, τοπ, κολάν και καμπαρντίνα, όλα από jean. Αν είστε λάτρεις του trend, δεν έχετε παρά να αντιγράψετε το συγκεκριμένο, μοναδικό και υπερβολικά στιλάτο outfit. Το denim στα καλύτερά του!

@arumstreetstyle

Σε denim ολόσωμη φόρμα με χρώμα: ωραίο και το μπλε, αλλά το lime της άνοιξης κάνει άλλη αίσθηση. Ειδικά, αν φοριέται σε μια denim ολόσωμη φόρμα. Αν και fun και λιγάκι επικίνδυνο να χαρακτηριστεί κιτς, το lime χρώμα όταν συνδυάζεται με denim δείχνει ακριβό. Και πολύ, μα πολύ διαφορετικό.

@streetrends

Σε ένα oversized πουκάμισο: μόνο! Απλά, καθημερινά και άνετα. Αλλά, και σε αυτή την περίπτωση ποντάρετε στο styling κι επιλέξτε, όχι αθλητικά, αλλά σύγχρονα loafers ή γιατί όχι, cowboy boots!

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ