Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Διακοπές στην Τήνο μαζί με την Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με καλούς τους φίλους, στην Τήνο. Ο γνωστός τραγουδιστής, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, συνδυάζει δουλειά και διακοπές με τα αγαπημένα του πρόσωπα στα ελληνικά νησιά.

Αυτές τις ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Τήνο. Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος ερμηνευτής περνούν όμορφες στιγμές παρέα με τους καλούς τους φίλους, την Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα. Όλοι μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα, τα νόστιμα φαγητά της τοπικής κουζίνας αλλά και ανέμελες βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού των Κυκλάδων.

Την Κυριακή (13/8), η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, video και φωτογραφίες από τις διακοπές στην Τήνο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Αυγουστιάτικα ποιήματα», σημείωσε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ