Τόνια Σωτηροπούλου: Δεν ξέρω αν μπορώ να χρεωθώ τον τίτλο της influencer, είναι μεγάλο βάρος

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου, κατά τη διάρκεια εξόδου της. Η ηθοποιός μίλησε και για το επάγγελμα του influencer.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον εαυτό της και influencer, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε: «Δεν καταλαβαίνω τι είναι ο όρος influencer. Είναι αυτός που επηρεάζει κάποιον να κάνει τι; Δεν θεωρώ ότι είμαι influencer. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να τοποθετηθώ σε σχέση με αυτό που εγώ πιστεύω κοινωνικά και να έχω έναν καλό κοινωνικό αντίκτυπο, καλώς! Κατά τα άλλα, για εμένα είναι ένα μέσο δουλειάς, όπου έχουμε κάποιες εμπορικές συνεργασίες, είναι ένας τρόπος να παράγουμε υλικό, να δημιουργούμε και να βγάζουμε και χρήματα!».

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός εξήγησε ότι: «Εγώ σαν influencers ακολουθώ διάφορα accounts που ναι με επηρεάζουν, αλλά έχουν να κάνουν με κοινωνικά πράγματα που πιστεύω περισσότερο. Δεν ξέρω, είναι ένα πολύ καινούργιο επάγγελμα. Δεν ξέρω αν μπορώ να χρεωθώ αυτόν τον τίτλο, είναι μεγάλο βάρος!».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.