Toμ Κρουζ: Όργιο φημών για το μυστηριώδες σημάδι στο μάγουλό του

Ένα μυστηριώδες σημάδι είχε ο Τομ Κρουζ στο μάγουλό του πυροδοτώντας ένα όργιο φημών για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε στα γυρίσματα για την όγδοη ταινία της σειράς “Επικίνδυνη Αποστολή” στο αεροδρόμιο του Ντάξφορντ στο Κεμπριτζσάιρ για τις σκηνές με τα αεροπλάνα και ο φωτογραφικός φακός επικεντρώθηκε στο μαύρο σημάδι κοντά στο αυτί.

Τομ Κρουζ

Τον περασμένο μήνα η έντονη αλλαγή στην εμφάνισή του προκάλεσε νέες φήμες για τις αισθητικές επεμβάσεις τις οποίες έχει κάνει ο Χολιγουντιανός σταρ και στις οποίες οφείλεται η νεανική του εμφάνιση. Κάποιοι σχολίασαν ότι η αλλαγή αυτή οφείλεται στην αύξηση βάρους του αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Κρουζ έκανε πλαστική.

Αυτήν τη φορά, ο Τομ Κρουζ έδειχνε ενθουσιασμένος και έτοιμος να πετάξει ένα κίτρινο Boeing-Stearman Model 75, ενώ συνομιλούσε με τα μέλη του συνεργείου. Ο Κρουζ φορούσε έναν μάλλινο σκούφο και το σημάδι στο μάγουλο ήταν ολοφάνερο ενώ εκείνος έλεγχε το αεροπλάνο του.

Λέγεται πως ο αστέρας του Χόλιγουντ έμαθε πώς να πιλοτάρει διπλάνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για τις ανάγκες της ταινίας “Mission Impossible 8”.

Τομ Κρουζ

Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Κρουζ θέλει να γυρίζει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του και δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές του. Διαθέτει άδεια πλοήγησης ελικοπτέρου αλλά και αεροσκάφους σταθερών πτερύγων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ