Τομ Χανκς: Η έκπληξη που έκανε σε φοιτητές – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χάνκς αποφάσισε να κάνει μία έκπληξη στους τελειόφοιτους του πανεπιστημίου Wright State του Οχάιο στέλνοντας τους ένα μήνυμα υποστήριξης και αποκαλώντας τους “εκλεκτούς”.

“Είμαι εδώ για να σας δώσω συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς. Σας αποκαλώ εκλεκτούς γιατί έχετε επιλεγεί με πολλούς τρόπους… Τα καταφέρατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης που λαμβάνετε από τους άλλους που έχετε στη ζωή σας. Αλλά πετύχατε κυρίως επειδή εσείς επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

“Θα αναφέρεστε στις ζωές σας λέγοντας αυτό έγινε πριν από τον κορονοϊό. Αυτό ήταν πριν από τη μεγάλη πανδημία. Σημαντικά κομμάτια της ζωής σας θα προσδιορίζονται χρονικά με βάση την πανδημία, με τον ίδιο τρόπο που άλλες γενιές αναφέρονται στα χρόνια λέγοντας ‘αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο ή αυτό ήταν πριν από το διαδίκτυο ή αυτό ήταν πριν από την Beyoncé… Το μέλλον είναι πάντα αβέβαιο, αλλά εμείς που γιορτάζουμε αυτό που έχετε πετύχει είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα, ότι δεν πρόκειται να μας απογοητεύσετε”, πρόσθεσε ο Τομ Χανκς.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Wright State University

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ