Το ξέσπασμα της συζύγου του Σταμάτη Γονίδη για τη βάπτιση της κόρης τους

Ξέσπασε η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη, Κατερίνα, έπειτα από μία δημοσίευση σχετικά με τη βάπτιση της κορούλας τους, που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως τόνισε η Κατερίνα  Κουργιουξίδου σε ανάρτησή της στα social media “σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος, πικράθηκα, στεναχωρήθηκα, πληγώθηκα”.

Η Κατερίνα έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: “Είδα μια δημοσίευση αναφορικά με την ερχόμενη βάπτιση του παιδιού μας… Σιχάθηκα που λέγομαι άνθρωπος πικράθηκα, στεναχωρήθηκα, πληγώθηκα δεν σας το κρύβω με κάποια σχόλια γεμάτα χολή γεμάτα αηδία για την τόσο σημαντική στιγμή μας.

Ήθελα να ήξερα είναι γονείς αυτοί οι “άνθρωποι”; Έχουν γονείς; Σίγουρα έχουν πολλά θέματα ψυχολογικά να λύσουν… Δεν σέβονται εμάς, δεν σέβονται ούτε το βρέφος;;; Αλήθεια έπαθα σοκ, τόση κακία από που πηγάζει άραγε;;;Κριτές, ειδικοί, αψεγάδιαστοι, τέλειοι, αναμάρτητοι, ξερόλες, φθονεροί εύχομαι να φωτιστείτε γιατί μας παίρνετε κι εμάς στην κατρακύλα σας… Λίγη αγάπη στην καρδιά σας δεν βλάπτει…ΥΓ: Εμένα μπορείτε να με λιθοβολήσετε το παιδί μας και τον άντρα μου συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι…” έγραψε η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη.

ΓΟΝΙΔΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΟΡΗ

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα ετοιμάζονται για τη βάπτιση της κόρης τους

Πρόσφατα, η Κατερίνα, σε δηλώσεις της στην “ON Time” είπε σχετικά με τη βάπτιση της κορούλας της: “Η βάπτιση θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει σε ποια εκκλησία”. Επίσης, η Κατερίνα αποκάλυψε το όνομα της μικρούλας: “Θα την ονομάσουμε Μαρία-Ελένη και θα έχουμε τρεις νονούς, οι οποίοι είναι καλοί φίλοι μας , ο Γιάννης. ο Νίκος και η Μαριλένα. Το Μαρία είναι επειδή την είχαμε τάξει στην Παναγία και το Ελένη είναι της μητέρας μου”.

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι με την Κατερίνα 13 χρόνια. Το 2015 παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου στην Κύθνο, όπου ο γνωστός τραγουδιστής έχει σπίτι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ