Το τρολάρισμα του Παντελή Καναράκη στη Νατάσα Θεοδωρίδου με το… βιογραφικό της – ΒΙΝΤΕΟ

Στην παρέα της Νατάσας Θεοδωρίδου στη καθιερωμένη, πια, μουσική Παρασκευή στο MEGA, βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, γνωστός για το χιούμορ του, Παντελής Καναράκης.

Μετά το θερμό χειροκρότημα στη Νατάσα Θεοδωρίδου για την ερμηνεία της, ο Παντελής Καναράκης αποφάσισε να συστήσει με ένα διαφορετικό τρόπο την Νατάσα Θεοδωρίδου στο κοινό του MEGA, διαβάζοντας το «βιογραφικό» της.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε το 1940 στη βόρεια Ελλάδα. Μόλις είχαν εισβάλει στη χώρα οι Γερμανοί. Είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειάς της και ακολούθησαν άλλα τέσσερα. Από μικρή τους γονείς της απασχόλησε η φωνή της γιατί ήταν ιδιαιτέρως δυνατή, τόσο που τρόμαζαν και οι Γερμανοί που περνούσαν έξω από το σπίτι τους», είπε ο Παντελής Καναράκης, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της. Ωστόσο, ο Παντελής Καναράκης συνέχισε, αναφέροντας ότι η μικρή τότε Νατάσα έμαθε ούτι και μπουζούκι, ενώ συνεργάστηκε και με τη… Σοφία Βέμπο το 1954, ως αμπιγιέζ.

Η φαντασία του Παντελή Καναράκη την έβαλε να δουλεύει ακόμα και σε πατσατζίδικο αλλά και βουλκανιζατέρ, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε και ένα «παραλίγο πέρασμα» από τη Eurovision, στην πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό! Ο απολαυστικός Παντελής Καναράκης συνέχισε με πολλές λεπτομέρειες να εξιστορεί τη ζωή της αγαπημένης ερμηνεύτριας, φτάνοντας στο σήμερα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.