Το τραγούδι της συνεργασίας της Dua Lipa με τον Elton John, που κυκλοφόρησε σήμερα – BINTEO

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Από τις αρχές Αυγούστου είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί της συνεργασίας της Dua Lipa με τον Elton John.

Πράγματι το τραγούδι εμφανίσθηκε σήμερα. Τίτλος του “Cold Heart (Pnau Remix)”. Το remix το έκανε ένα τρίο χορευτικής μουσικής από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας, οι Pnau, με τους οποίους ο Elton John έχει ξανασυνεργαστεί το 2012, όταν του είχαν κάνει το remix στο “Good Morning to the Night”.

Το “Cold Heart (Pnau Remix)” είναι ένα mashup, μιά συρραφή από αποσπάσματα από παλαιότερα τραγούδια του Elton John. Συγκεκριμένα από την μπαλάντα του 1989 “Sacrifice”, από την μεγάλη επιτυχία του 1972 “Rocket Man (I Think It’s Going to Be a Long, Long Time)”, από το “Kiss the Bride” του 1983 και από το “Where’s the Shoorah?” του 1976.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται μαζί σε μία ηχογράφηση. Παρόλα αυτά έχουν ξανασυνεργαστεί, όταν η Dua Lipa είχε τραγουδήσει στο ετήσιο pre-party των Oscars, του Elton John, για φιλανθρωπικό σκοπό και υπέρ του Ιδρύματος Τhe Elton John AIDS Foundation.
Ας σημειωθεί ότι ο Elton John έχει την τελευταία περιοδεία μπροστά του με τίτλο “Farewell Yellow Brick Road”, της οποίας και το αμερικάνικο σκέλος ανακοίνωσε πρόσφατα για το καλοκαίρι του 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ