Το θρυλικό Cipriani ανοίγει εστιατόριο στο Beverly Hills – ΦΩΤΟ

Ο όμιλος Cipriani, η θρυλική αυτοκρατορία πολλών γενεών, της φιλοξενίας και της εστίασης πρόκειται να ανοίξει ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο στο Beverly Hills και συγκεκριμένα στο νούμερο 362 της οδού N. Camden Drive.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Η περίφημη εταιρία, που διαχειρίζεται μεγάλους χώρους εκδηλώσεων και εστιατόρια στην Νέα Υόρκη και σε πολλά μέρη του πλανήτη, νοίκιασε πρόσφατα τον χώρο όπου στεγαζόταν το εστιατόριο “Madeo”, που ήταν ιδιαιτέρως αγαπητό στους σταρς του κινηματογράφου και της μουσικής και που είχε μετακομίσει εκεί το 2018 από άλλη τοποθεσία, στην Beverly Boulevard.
Το ακίνητο στην N. Camden Drive είναι διώροφο και προφανώς το εστιατόριο θα είναι στο ισόγειο, ενώ ο πρώτος όροφος θα προσφέρεται για εκδηλώσεις.
Σήμερα το brand Cipriani το “τρέχουν” ο Ignazio και ο Maggio Cipriani, επιχειρηματίες τέταρτης γενιάς της οικογενειακής επιχείρισης, που έγινε γνωστή από το πρώτο μαγαζί, το “Harry’s Bar”, το οποίο είχε ανοίξει ο Giuseppe Cipriani το 1931 στην Βενετία της Ιταλίας. Είναι αυτό που εφήυρε το περίφημο κοκτέϊλ “Bellini” και προσέφερε ένα φοβερό carpaccio μοσχαριού.
Τώρα πλέον το όνομα Cipriani έχει επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης στην χώρα προέλευσης, την Ιταλία, αλλά και σε μέρη όπως το Ντουμπάϊ, το Χονγκ Κονγκ, το Μόντε Κάρλο, το Λονδίνο, το Μέξικο Σίτυ, την Ιμπιζα, το Μαϊάμι και το Λας Βέγκας. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι χώροι Cipriani στη Νέα Υόρκη, με αυτό που άνοιξε πρόσφατα, το “Casa Cipriani”, το οποίο είναι ένα πριβέ ξενοδοχείο μόνο για μέλη, στο Battery Maritime Building του lower Manhattan.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ