Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το τέλος του Nomads – ΦΩΤΟ

Μπορεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος να έφτασε μέχρι την τελική φάση του Nomads 2, ωστόσο δεν τον είδαμε στο αγώνισμα για την ανάδειξη του νικητή καθώς μια απώλεια τον ανάγκασε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Ο ίδιος νωρίς το πρωί της Δευτέρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, άλλος ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει ! Η εμπειρία του @nomadsant1 είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά, μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%. Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας, καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη, καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%!

Προσωπικά, ύστερα από 11 εβδομάδες (τόσο διαρκεί το παιχνίδι), θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε, τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής!

#keepwalking #nevergiveup #nomads#nomadsant1 #lifeexperience #love#survival #nature #actors».

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ