Το νέο φλερτ της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας νέος έρωτας ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την εκπομπή «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, πριν την εξάπλωση του κορονοϊού. Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού πρόκειται για ένα φλερτ που αναπτύχθηκε στο ταξίδι που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη συμπρωτεύουσα. «Θυμάσαι που είχε πάει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Θεσσαλονίκη και τη φιλοξενούσε η Ιωάννα Τούνη; Και έβγαιναν και γλεντούσαν και περνούσαν πάρα πολύ ωραία όλες μαζί; Εκεί δημιουργήθηκε ένα φλερτ ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και στον κολλητό φίλο της Ιωάννας Τούνη, Κωνσταντίνο Πριόνα που ζει στη Θεσσαλονίκη»ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Υπήρξε ένα φλερτ, να το πω τρυφερή φιλία, να το πω έκδηλο ενδιαφέρον , ήρθαν πιο κοντά, αλλά λόγω της κατάστασης το μοντέλο μένει στην Αθήνα και ο επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη και τώρα συντηρούν την κατάσταση μέσω διαδικτύου. Ωραίο ζευγάρι, πάντα τέτοια και στα δικά μας» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αποκαλύψει δημόσια τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ