Το “Κονσέρτο για την Ουκρανία” έγινε χθες στο Birmingham

Χθες το βράδυ, 29 Μαρτίου, έγινε μία μεγάλη συναυλία στο Birmingham της Αγγλίας, με μεγάλα ονόματα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία. Πράγματι συγκεντρώθηκαν 12,2 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, τα οποία θα σταλούν στην πολύπαθη χώρα. Επίσης συγκεντρώθηκαν και άλλα 3 εκατομμύρια λίρες από την τηλεοπτική μετάδοση από το ITV.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ανάμεσα στα ονόματα που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ήταν ο Ed Sheeran και η Camila Cabello, οι οποίοι παρουσίασαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους στο τραγούδι “Bam Bam”. Η Cabello είπε σε διασκευή την επιτυχία των Coldplay από το 2005 με τίτλο “Fix You”. Ενώ ο Sheeran έπαιξε τις δύο μεγάλες επιτυχίες του, το “Perfect” και μιά ακουστική εκτέλεση του Νο.1 χιτ “Bad Habits”.

Επίσης μεταξύ άλλων έκαναν εμφανίσεις και οι Jamala, Anne Marie, Snow Patrol, Emeli Sande, Manic Street Preachers, Gregory Porter και ο Nile Rodgers μαζί με τους Chic.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ