Μπορεί να ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της συναυλίες μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, όμως η Δέσποινα Βανδή έχει ήδη προγραμματίσει μια καλοκαιρινή απόδραση με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.
της Κορύνας Μανταγάρη
«Εγώ έχω προγραμματίσει και διακοπές!», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, πρόκειται να περάσει μερικές ημέρες σε δημοφιλή κυκλαδίτικο προορισμό, με επικρατέστερη επιλογή την Πάρο. Η Δέσποινα αγαπά πολύ το συγκεκριμένο νησί και συνηθίζει να το επισκέπτεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της, είτε μόνη είτε με τα παιδιά της.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο έμελλε να ζήσουν έναν παράφορο έρωτα, στο εξοχικό που διατηρεί ο Λάκης Λαζόπουλος στην Πάρο. Φέτος το καλοκαίρι, τόσο η Δέσποινα όσο και o Βασίλης έχουν καλοκαιρινές περιοδείες. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη», σε σκηνοθεσία του Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις, μαζί με την Ελλη Τρίγγου, τη Δανάη Μιχαλάκη, τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η οποία θα παρουσιαστεί στο Aρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 5 και 6 Αυγούστου. Ακρως ανανεωμένη, λαμπερή και κεφάτη, μετά το τέλος της εκπομπής «Chart show», που προβλήθηκε με επιτυχία στον Αlpha, η Δ. Βανδή ξεκίνησε τις καλοκαιρινές συναυλίες της με τον Γ. Θεοφάνους, με τα Αθηναϊκά Θέατρα να υπογράφουν την παραγωγή.
Πρώτος σταθμός το «Κατράκειο», όπου παρουσίασαν ένα δυνατό πρόγραμμα, γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια του μουσικοσυνθέτη, αλλά και ένα νέο καλοκαιρινό τραγούδι. «Εχουμε πολύ μεγάλη χαρά και αγωνία. Με έναν τρόπο έχω συνδυάσει τη συναυλία στο ‘‘Κατράκειο’’ με την έναρξη του καλοκαιριού», είχε δηλώσει η Δ. Βανδή πριν από λίγες ημέρες στην «R», ενώ για τον Γ. Θεοφάνους τόνισε: «Ο Γιώργος είναι μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο στον τρόπο που γράφει, αλλά και στον τρόπο που σκέφτεται και μιλά. Ενας πολύ μεγάλος συνθέτης, για εμένα είναι ο καλύτερος της γενιάς του. Αυτό το λέω γιατί τα τραγούδια που έχει γράψει μας αφορούν μέχρι σήμερα. Και συνεχίζει να γράφει και πιστεύω πως θα μας αφορούν για πάρα πολλά χρόνια ακόμη… H διαχρονικότητά τους».
Μαμαδίστικες αγωνίες
Βεβαίως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ρόλο της ως μητέρας που η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, δίνει φέτος πανελλήνιες. «Αν το παιδί μου, που διαβάζει για τις εξετάσεις, μου έλεγε ότι πάει να δει τη Βανδή και τον Θεοφάνους, θα του έλεγα “όχι”. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό μου από τη Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητά στην κατάψυξη. Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού», είπε χαριτολογώντας, ενώ αποκάλυψε ποια συμβουλή δίνει στα παιδιά της: «Αγάπησε τον εαυτό σου λίγο παραπάνω, φρόντισέ τον. Αυτό θα έλεγα και αυτό λέω και στα παιδιά μου. Τους λέω ότι στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς, όταν δεν είσαι καλά και όταν κάτι δεν αλλάζει, πρέπει να αλλάξεις εσύ… Τα παιδιά πρέπει να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος».
Με ένα πρόγραμμα που ολοένα εμπλουτίζεται με νέες εμφανίσεις και το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες συναυλίες (στις 27 Ιουνίου στην Πάτρα, στις 15 Ιουλίου στο θέατρο «Φλόκα» στην Αρχαία Ολυμπία, στις 10 Αυγούστου στο θέατρο «Ερωφίλη» στο Ρέθυμνο και στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου στις 12 Αυγούστου, στις 20 Αυγούστου στη Χαλκιδική, στις 12 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα και την 1η Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας), η Δ. Βανδή έχει ήδη ξεκλέψει κάποιες ημέρες για να ξεκουραστεί με την κατάλληλη παρέα, που δεν είναι άλλη από τον σύντροφό της.