Το «ευχαριστώ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε Γαλάνη και Νικολακοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Tο «Σπίτι με το MEGA» ανέβασε αυλαία για το 2021 και υποδέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. O κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του ταξίδεψε τους τηλεθεατές μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο από την επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του στη Δήμητρα Γαλάνη και την Λίνα Νικολακοπούλου

«Η ζωή καμία φορά είναι απρόβλεπτη και ίσως αυτή να είναι και η μαγεία της. Η τέχνη έχει τα πάνω και τα κάτω της. Και αν είναι να συμβεί κάτι θα συμβεί. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί σε μια περίοδο καλλιτεχνικής αποξένωσης κάποιοι άνθρωποι έρχονται και εμφανίζονται στη ζωή σου με περισσή γενναιοδωρία σαν φύλακας άγγελοι. Δύο τέτοιοι άνθρωποι και πραγματικοί καλλιτέχνες είναι για μένα η Δήμητρα Γαλάνη και η Λίνα Νικολακοπουλού. Τις ευχαριστώ για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε στη ροή του χρόνου. Όπως και αυτό το διαμάντι που ακολουθεί. “Σε ποιον να πω το σ’αγαπώ”. Θέλω να καλέσω μια ιδιαίτερη αδυναμία μου από την Κύπρο για να το μοιραστούμε».

Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάλεσε στη σκηνή την Κατερίνα Παράσχου. Οι δύο καλλιτέχνες είπαν εκτός από το «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» και το κυπριακό «Ούλα χαλάλι σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ