Tο αξιολάτρευτο video της Selena Gomez με την 8χρονη αδελφή της

H Selena Gomez πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως μοναχοπαίδι. Στο παρελθόν, είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να έχει αδέλφια. Μεγάλωσε μόνη της με τη μητέρα της και εξαιτίας αυτού, βίωσε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας της. Το 2012 όμως συνέβη κάτι που άλλαξε όλες τις σταθερές της και έφερε τα πάνω κάτω σε ό,τι ήξερε μέχρι τότε: η μητέρα της έμεινε έγκυος.

Είναι αξιαγάπητη”, είχε αποκαλύψει η Selena σε μια συνέντευξή της, αναφερόμενη στην Gracie. “Έχω ξετρελαθεί μαζί της και χαίρομαι που είμαι η μεγάλη αδερφή της. Γνωρίζω ότι είμαι το πρότυπο πολλών κοριτσιών, όμως τώρα συνειδητοποίησα πλήρως τη βαρύτητα αυτού του ρόλου”, ολοκλήρωσε. Εξήγησε επίσης ότι, “μου βγάζει το μητρικό μου ένστικτο. Την προστατεύω πολύ”.

Η Gracie είναι πλέον οκτώ χρονών και περνάει πολύ χρόνο μαζί με την 29χρονη αδερφή της. Πρόσφατα ανέβασαν μάλιστα ένα χιουμοριστικό video, στον προσωπικό λογαριασμό της Selena στο TikTok. Στη δημοσίευση αναπαριστούν μια σκηνή από την γνωστή σειρά “Full House”, όπου διαφωνούν για το ποια είναι η καλύτερη, ψηλότερη και πιο έξυπνη. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια likes και οι fans έχουν ενθουσιαστεί με τη μικρή εκδοχή της αγαπημένης τους celebrity.

Οι δυο τους πάντως αναμφίβολα μας απέδειξαν ότι είναι το ιδανικό δίδυμο.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ