Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πειράγματα στην Τούνη και το… “σιφόνι”

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από το νέα ζευγάρια της σόουμπιζ. Πρόσφατα παραδέχτηκαν πως είναι μαζί και έκτοτε αρκετά συχνά κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει παραδεχτεί δημόσια πως είναι φουλ ερωτευμένος και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε story μαζί με την Ιωάννα Τούνη, στο οποίο την “πειράζει” σχολιάζοντας την μύτη της.

“Είναι μεγάλη πολύ;” τον ρωτάει η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να της απαντά “είναι σαν σιφόνι”. Η συγκεκριμένη ατάκα έκανε την εκρηκτική influencer να ξεσπάσει τελικά σε γέλια.

Δείτε το βίντεο με τα πειράγματα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

 

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή!», παραδέχτηκε για πρώτη φορά στη Realife o Δημήτρης Αλεξάνδρου προσθέτοντας: «Δεν θέλω να πλατειάζω, γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω».

Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ, δεν είχε προκύψει ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ήταν και οι δύο δεσμευμένοι. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που βρέθηκαν τυχαία στην ίδια παρέα, είδαν ο ένας τον άλλον κάτω από διαφορετικό φως. Από τότε είναι αχώριστοι.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ