Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, ήταν ένα πολύ χαριτωμένο ξανθό αγοράκι.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος έκανε το πιο όμορφο throwback, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής και συνθέτης, φέτος εμφανίζεται μαζί με την Ζόζεφιν και τον Snik, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

«Στην πιο ωραία ηλικία και αναμνήσεις!..» έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης κάτω από την ανάρτησή του. Τα σχόλια των φίλων του στο Instagram έπεσαν “βροχή”, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πόσο κούκλος ήταν από μικρός.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Γιώργος Σαμπάνης: Τα παιδικά του χρόνια

Ο Γιώργος Σαμπάνης,  τον Μάιο του 2021, ήταν φιλοξενούμενος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω“.  Όπως είχε πει η μητέρα του, Έφη, την πρώτη μελωδία την έγραψε όταν ήταν στην κούνια. Αν και οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν ήταν μόλις έξι ετών, παρέμειναν φίλοι.

“Η πρώτη σύνθεση που έγραψε ο Γιώργος ήταν πριν χρονίσει. Ήταν στην κούνια του και χτυπούσε το κεφαλάκι του και είχε βγάλει μία μικρούλα μουσική. Μίλησε πολύ γρήγορα και τραγούδησε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν μόλις δύο χρονών και τραγουδούσε απ’ έξω το «Ρεμπέτικο» του Ξαρχάκου” ανέφερε η μητέρα του Γιώργου Σαμπάνη. “Είναι πολύ δοτικός. Δίνει τα πάντα. Οπότε ίσως να περιμένει και τα πάντα και απογοητεύεται πολύ εύκολα” πρόσθεσε η κ. Εφη.

“Μέσα μου ήξερα ότι ο δρόμος του Γιώργου ήταν η μουσική”

“Ο Γιώργος ήταν συνέχεια με μία κιθάρα και τραγουδούσε συνεχώς. Εγώ μέσα μου ήξερα ότι ο δρόμος του Γιώργου ήταν να ασχοληθεί με τη μουσική. Συνέχεια με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «μπαμπά άκου». Με «βομβάρδιζε» συνεχώς με τα καινούρια του τραγούδια” είπε ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή.

“Είμαι πολύ περήφανος για τους γονείς μου”

“Τους έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Είναι καλοί γονείς. Είναι καλοί άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ περήφανος και για τους δύο. Δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο που να λέει πως να μεγαλώσεις παιδιά. Όλοι κάνουνε λάθη. Φαντάζομαι και εγώ όταν θα κάνω παιδιά θα κάνω λάθη. Οι γονείς μου μόνο λάθη δεν κάνανε. Με στήριξαν και οι δύο όταν ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και τη μουσική. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Είναι πάρα πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Υπέροχοι αλλά διαφορετικοί. Δεν μου έκανε εντύπωση που χώρισαν” ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ